[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Dacă 2021 și 2022 au fost primele trepte ale unei piramide, 2023 este vârful acesteia. JUNO își întărește amprenta muzicală și lansează albumul “AFRODISIAC”, un album care face corpul să se miște, iar sufletul să simtă mișcările.

Pe scurt, “AFRODISIAC” este un album care-ți va da energie pozitivă, oricând ai avea nevoie de ea. Prima piesă, “Sufletul meu” este povestea care te poartă prin roller coaster-ul emoțional al unei relații. Versurile piesei descriu momentul în care unul dintre parteneri nu-i mai apreciază iubirea celuilalt.

SUFLETUL MEU” primul single extras de pe albumul Afrodisiac. E o piesă în care chiar am pus SUFLETUL MEU cu adevărat cu un strop de ego care spune “Ok, mă ignori acum, dar vedem noi mai târziu” :)). Cred că toți ne-am simtit așa la un moment dat mai mult sau mai puțin. O piesă de dans, o piesa pozitivă, o piesă pe care sper multe suflete să se umple de energie bună.”, afirmă JUNO despre “Sufletul meu”.

Tot în premieră la Breakfast s-a auzit și „Chestii”. Piesa nu a fost încă lansată, dar se aude deja la Virgin Radio Romania. Ține aproape ca să afli primul când se va lansa și varianta oficială. Tot noi îți dăm de veste!

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...