Post Malone se pregătește să devină tată! Identitatea iubitei nu a fost făcută publică

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Post Malone va deveni tată pentru prima dată. Rapperul a făcut marele anunț pentru presa tabloidă din Statele Unite. Totuși, artistul nu a dezvăluit identitatea iubitei lui până acum. 

Rapperul a confirmat pentru PEOPLE că așteaptă primul său „Rockstar” alături de iubita lui, care până acum nu ne-a fost prezentată. „Sunt extrem de bucuros de următorul capitol din viața mea. Sunt fericit cum nu am mai fost vreodată și eu sunt trist de când mă știu. E timpul să am grijă de corpul meu și de familia și prietenii mei și să răspândesc cât mai multă dragoste în fiecare zi”, a declarat artistul pentru PEOPLE.

Nu există niciun secret legat de titlul viitorului LP de studio al lui Post Malone, twelve carat toothache, care, după cum scria Billboard la începutul anului, durează aproximativ 45 de minute și va fi cel mai scurt album al starului hip-hop de până acum.

Data lansării a rămas secretă. Totuși, co-managerul lui Posty, Dre London, a anunțat că va lansa materialul discografic în mai.

Este continuarea succesului marcat de Hollywood’s Bleeding din 2019, unul dintre cele două albume Billboard 200 No. 1 ale lui Malone. Starul hip-hop are, de asemenea, patru hituri Hot 100 No. 1, dintre care trei au fost plasate în clasamentul Billboard’s Greatest of All Time Hot 100 Songs: „Circles”, „Sunflower” și „Rockstar” (cu 21 Savage).

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Un tată din Florida, judecat aspru pentru modul în care și-a pedepsit fiul

Un tată din Florida a stârnit furie din cauza modului în care și-a pedepsit fiul când a descoperit c...

Liviu Teodorescu, fericit să devină tătic. Artistul a publicat primele imagini cu burtica de gravidă...

Liviu Teodorescu este în culmea fericirii. Cântărețul se pregătește să devină tată pentru prima oară...

VIDEO Post Malone suferă o a doua accidentare pe scenă, la o lună după ce s-a prăbușit în timpul unu...

Post Malone a suferit o a doua accidentare pe scenă, sucindu-și glezna în timpul unui spectacol rece...