Portalul prin care cei din Dublin și New York se puteau vedea live a fost închis după câteva zile. Care a fost motivul

CoolNews, NEWS
share

Un portal inovator care a adus împreună locuitorii din Dublin și New York într-o interacțiune directă a fost închis temporar, la doar câteva zile după lansare, din cauza unor incidente de comportament inadecvat. Deschis pe 8 mai, acest portal de livestream a fost o oportunitate pentru oamenii de pe cele două continente să se conecteze în timp real, dar comportamentele nepotrivite au determinat temporizarea proiectului.

Printre aceste comportamente se numără scene de exhibiționism și prezentări ale tragediei din 11 septembrie, care au fost surprinse și distribuite viral pe rețelele sociale. În urma acestor incidente, inițiatorii proiectului au decis să închidă temporar portalul pentru a evalua și a îmbunătăți măsurile de securitate și modul de monitorizare a interacțiunilor.

Cu toate că proiectul a avut și momente pozitive, cum ar fi demonstrații de dans irlandez și chiar o cerere în căsătorie reușită, aceste evenimente negative au dus la suspendarea temporară a portalului. Autoritățile orașului Dublin și partenerii lor din New York lucrează la soluții tehnice pentru a asigura că portalurile oferă o experiență pozitivă pentru ambele orașe și pentru toți participanții.

Chiar și în fața acestor incidente, portalul a reușit să creeze conexiuni între oameni și culturi îndepărtate, oferind o fereastră virtuală între Dublin și New York. Cu toate acestea, este esențial ca interacțiunile să fie respectuoase și să reflecte diversitatea și incluziunea.

În timp ce portalurile continuă să fie o experiență inovatoare și fascinantă, este important ca toți participanții să fie conștienți de responsabilitatea lor în crearea unui mediu respectuos și sigur pentru toți.

 

sursa foto: Twitter

Articole similare

Met Gala 2024: Cele mai spectaculoase apariții. Cât a costat un bilet la dineu

Imprimeurile florale și modelele inspirate din natură au fost punctul central al Galei Muzeului Metr...

Madonna, dată din nou în judecată de către fani. Ce a mai făcut de această dată

Madonna se confruntă din nou cu o acțiune în justiție din partea fanilor, de data aceasta pentru un ...

INNA, pe ecranele din New York! A devenit ambasador global EQUAL Spotify

INNA a acceptat invitația Spotify și s-a alăturat cu mândrie noului lor proiect, EQUAL, o inițiativă...