Confidenţialitate

Ponturi și sfaturi să-ți influențezi norocul atunci când joci sloturi online la cazinou (P)

CoolNews
share

Citește și află cum îți poți influența norocul atunci când joci sloturi online la cazinou. Ponturi, recomandări și sfaturi de la câștigătorii jackpoturilor.

Astăzi, oricine își dorește să joace la cazinou o poate face pe o platformă de online casino, fie din aplicațiile pentru mobil, fie de pe desktop. Câștigurile realizate de-a lungul timpului indică faptul că jocurile de noroc sunt legate în mare parte de hazard. De aceea, mulți jucători se întreabă dacă este posibil ca norocul să poată fi influențat în vreun fel atunci când joci la cazinou. În cele ce urmează, am selectat o serie de ponturi de la câștigătorii care au reușit să câștige jackpoturile oferite de cazinourile online.

Câștiguri și câștigători la sloturi la cazinourile digitale

Jocurile de sloturi (păcănele) sunt renumite pentru faptul că le oferă jucătorilor posibilitatea de a se distra în egală măsură cu șansa obținerii de câștiguri. De altfel, portofoliul cazinourilor online este constituit într-o proporție de peste 80% din sloturi. Pe lângă faptul că multe dintre aceste jocuri oferă un RTP mare (între 96% și 99%), unele dintre ele au și o volatilitate mică, ceea ce presupune și obținerea frecventă de câștiguri.

Într-un top al jocurilor de sloturi la care s-au câștigat cele mai mari sume, printre acestea se regăsesc Mega Moolah, Arabian Nights, Mega Fortune Dreams, Geisha Wonders, Mega Fortune, Hall of Gods,  Dark Knight și Tiki Wonders. Mega Moolah a oferit până în prezent cele mai multe premii cu valoare uriașă – $20 milioane în 2019, €18,9 milioane în 2018, £13,2 milioane în 2015, €17, 8 milioane în 2013 și €11, 7 milioane în 2011.

Poveștile câștigătorilor sunt impresionante pentru că acestea ilustrează faptul că norocul poate fi influențat prin perseverență, alegerea corectă a cazinoului online sau a jocului. De exemplu, pentru a câștiga la sloturi, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să la facă un jucător este să-și aleagă jocul care oferă nu doar jakpoturi progresive mari, ci și câștiguri frecvente. Frecvența câștigurilor acordate indică faptul că respectivul joc oferă șanse reale de câștigare a premiilor.

Alegerea cazinoului este un alt indicator în acest sens, pentru că platformele cu un nivel ridicat de plată sunt de preferat celor care oferă bonusuri mari, dar au o listă a câștigătorilor foarte scurtă. Nu contează nici momentul în care joci, pentru că unii dintre câștigători au reușit să o facă atât noaptea, cât și ziua. De exemplu, premiul de €11, 7 milioane din 2011, de la Mega Fortune, a fost câștigat de un student norvegian care a jucat noaptea.

Nici miza care se joacă pe rotire nu este atât de importantă, cu toate că anumite sloturi manifestă o sensibilitate la alternarea pariurilor. Un exemplu elocvent în acest sens este cel al câștigătorului premiului de €17, 8 milioane, de la Mega Fortune, din 2013. Acesta a pariat doar 25 de cenți pe rotirea care avea să îi aducă acest câștig fabulos. Același lucru s-a întâmplat și în cazul unui alt câștigător la slotul Mega Fortune (£13,2 milioane în 2015), care a pariat pe mize de 25 pence.

Câștigătorii acestor premii au declarat că norocul la sloturi poate fi influențat prin alocarea unui buget suficient pentru a susține numărul de runde necesare obținerii de câștiguri. În plus, sloturile cu variație mică și medie sunt de preferat de către cei care doresc să câștige constant, la fel precum jocurile ca la aparate cu RTP ridicat sunt de preferat celor cu un RTP mediu.

Ponturi pentru influențarea norocului la sloturile online

Jucătorii trebuie să știe că RTP-ul în cazul păcănelor progresive este mai scăzut în comparație cu cel al sloturilor standard. În general, valoarea acestora este de 88%-93%, dat fiind faptul că valoarea ratei de întoarcere a câștigurilor la jucători crește în funcție de numărul celor care joacă. Sloturile cu multiple simboluri speciale (Scatter, Bonus Round, Wild și variante ale acestora) au un RTP mai scăzut în comparație cu cele clasice, ceea ce influențează rata câștigurilor.

Perseverența este răsplătită (este cazul lui Archie Karas, care, în 3 ani, având un capital de numai 50 de dolari a reușit să câștige 40 de milioane). Important este că jucătorul să își seteze o reprezentare corectă a așteptărilor, ceea ce îl va ajuta să-și ajusteze bugetul astfel încât să poate juca pe termen lung. Familiarizarea cu regulile jocului, testarea acestuia în varianta demo cu diverse mize și stabilirea unui interval strict de joc ajuta la influențarea șanselor de câștig la păcănele.

Chiar dacă nu toată lumea reușește să câștige la sloturi, atunci când îți stabilești o strategie ce vizează obținerea de câștiguri, vei reuși să joci într-un mod mult mai organizat. Acest lucru îți permite să alegi în mod corect cazinoul și păcănelele potrivite, ceea ce îți va oferi și un nivel mai ridicat de distracție și voie bună. Până la urmă, chiar și relaxarea și buna dispoziție sunt niște câștiguri!