Confidenţialitate

PLAY DJ – acum tu poți controla ce se aude la Virgin Radio Romania

CoolNews
share

PLAY DJ este noul feature al aplicației Virgin Radio Romania, prin intermediul căreia oricine poate controla muzica de la radio! Dacă nu ai ultima versiune instală a aplicației Virgin Radio Romania, este momentul să-i faci update!

În momentul în care DJ-ii anunță o nouă sesiune PLAY DJ în direct la Virgin Radio Romania, deschide aplicația și alege piesa favorită! Fă gașcă cu prietenii care ascultă aceeași muzică și faceți auzite la Virgin Radio Romania toate piesele voastre favorite! E simplu să-ți votezi piesa preferată! Nu ai nevoie de cont, setări speciale sau permisiuni noi acordte aplicației Virgin Radio Romania! Dacă piesa ta iese pe primul loc, o asculți la Virgin Radio Romania la finalul sesiunii de vot!

Mai mult, dacă vrei să nu ratezi piesele favorite la radio sau în app, setează alerte push direct în app. Poți alege să te anunțăm o dată, de două ori sau de ori câte ori difuzăm piesa sau piesele tale favorite în direct la Virgin Radio Romania!
Asta înseamnă The World Famous Virgin Radio: pentru prima dată în istoria radioului românesc, tu controlezi muzica de la radio direct din aplicație, simplu & rapid! Play DJ!

DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA VIRGIN RADIO ROMANIA sau VERIFICĂ DACĂ AI ULTIMUL UPDATE:

Virgin Radio Romania pe AndroidVirgin Radio Romania pe iOS

Articole similare

Aplicația Munch a fost lansată și în România

Munch România este o platformă prin care restaurantele, brutăriile, magazinele și hotelurile pot com...

Clubhouse, la liber

Clubhouse, aplicația pentru care aveai până acum nevoie de o invitație ca să o accesezi, este dispon...

Facebook îi face concurenţă lui Clubhouse

Mișcarea copy/paste a platformei audio care a entuziasmat pe mulți a ajuns la etapa Facebook. Facebo...