Piese de ascultat înainte de a merge la protest!

Muzică
share

De câteva zile, protestele din România reprezintă subiectul de pe buzele tuturor. Astfel, am alcătuit un playlist de ascultat înainte de a merge la protest! Piesele astea sunt empowering și îți dau un boost de energie, atât de necesară înainte de a ieși în stradă!

Arcade Fire – I Give You Power – lansată la începutul anului 2017. Arcade Fire deține Premiul Grammy pentru albumul anului 2011 și MTV Video Music Award pentru cea mai bună scenografie.

The Beatles – Revolution – lansată în 1968, scrisă de John Lennon și inspirată de protestele politice din acea vreme.

Gossip – Standing In The Way Of Control – piesă lansată în 2006, a ajuns numărul 1 în UK indie chart.

Green Day: „Holiday” – single lansat în 2005, a ajuns number one în Hot Modern Rock Tracks și Hot Mainstream Rock Tracks.

Radiohead – Idioteque – lansată în anul 2000, este pe locul 8 în top 500 cele mai bune piese ale acelui an.

„Iron Sky” by Paolo Nutini – Featuring (Film) of Charlie Chaplin – piesa a fost lansată în 2014 și conține un pasaj din celebrul discurs al lui Charlie Chaplin din filmul „Dictatorul”.

Pink Floyd – Another Brick In The Wall – „Another Brick in the Wall” este titlul a trei piese pe aceeași temă, numite „Reminiscing”, „Education”, „Drugs”. Toate trei au fost scrise de Roger Waters.

Depeche Mode – Where’s the Revolution – Este prima piesă a trupei după o pauză de patru ani. “Who’s making your decisions? You or your religion?”, “Your government, your countries? You patriotic junkies.”, “Where’s the revolution? Come on people, you’re letting me down.”, sunt cele mai puternice versuri ale piesei.

Bob Marley – Get Up Stand Up – piesă lansată în 1973, a fost scrisă de Bob Marley și Peter Tosh. Marley a fost inspirat de sărăcia oamenilor din Haiti pentru versurile acestui single.

Articole similare

A fost lansată coloana sonoră Bob Marley - "One Love"

BOB MARLEY: ONE LOVE sărbătorește viața și muzica celui care a inspirat generații prin mesajul său d...

A murit Andy Fletcher, membru fondator al Depeche Mode

Joi 26 mai 2022, pagina oficială de facebook Depeche Mode a anunțat că Andy Fletcher, membru fondato...

Katy Perry - o înregistrare exclusivă a renumitei piese de la The Beatles, „All You Need is Love”, c...

Pentru sezonul de sărbători de anul acesta, Gap și-a unit forțele cu superstarul pop Katy Perry pent...