Petre Ștefan colaborează cu Caddillac de la B.U.G. Mafia pentru “Aripi de fier”

CoolNews, Muzică
share

După o super colaborare alături de IAN pentru piesa “Haladit”, Petre Stefan revine cu următorul și cel mai recent single ce anunță albumul CENTAUR ce va fi lansat pe 25 noiembrie. “Aripi de fier” este în colaborare cu Caddillac de la B.U.G. Mafia, o adevărată legendă pe scena hip-hop din România.

“Aripi de fier” șochează atât prin prezența lui Caddillac alături de artiști din noua generație, cât și printr-un mesaj puternic, Petre Stefan vorbind despre luptele lui ca artist tânăr ce acum se poate bucura de succes după toată munca depusă.

“<Aripi de fier> este prima piesă înregistrată de pe albumul CENTAUR și sunt cel mai mândru că-l pot avea drept colaborator pe Caddillac, un artist pe care îl ascult de când eram mic de tot. Este o piesă în care mi-am descărcat emoțiile și nu am lăsat nimic nespus. Sufletul meu este pe piesa asta” – Petre Stefan

Videoclipul piesei a fost regizat de Dhali si editat de Bee, imaginile fiind filmate cu cei doi artiști în cartierul Tei din București, cartierul în care a copilărit Petre Stefan și unde și-a început viața de artist.

Pe data de 25 noiembrie, Petre Stefan lansează albumul său de dubut – CENTAUR. Un album consistent de 18 piese, unde vom putea asculta colaborări cu artiști precum IDK, Oscar, MGL, Bvcovia, IAN, Caddillac, dar și o piesă tribut pentru Mărgizeu, un tânăr și prieten artist ce s-a stins mult prea devreme.

“Am lucrat cam un an de zile la acest album. Simțeam ca am multe piese pe care voiam să le scot din mine și nevoia unui album matur a venit natural. Un album îmi permite să fiu înțeles mult mai bine de oameni, decât un șir lung de single-uri. Am făcut aproape dublul pieselor de pe album, dar o parte din ele le-am și vândut pentru a-mi susține financiar singur proiectul. Cu albumul ăsta vreau să îmi fac cunoscut și înțeles stilul și să strâng o comunitate de oameni reali cu care să rezonez” – Petre Stefan

Un adevărat pilon al noii generații, Petre Stefan este artistul ce se regăsește pe buzele tuturor tinerilor iubitori de muzică urbană din România. Muzica lui a reușit să atingă sufletele tuturor adolescenților crescuți în cartierele țării, povestea lui fiind asemănătoare cu poveștile multora dintre ei. La început de drum, dar totuși cu multe reușite, Petre Stefan a câștigat respectul breslei și a colaborat cu unii dintre cei mai mari rapperi din România precum Caddillac (B.U.G. Mafia), IAN sau NANE.

Articole similare

Rapperul Caddy de la B.U.G. Mafia, internat după „un infarct minor”

Unul dintre membrii B.U.G. Mafia, Dragoș Vlad Neagu (47 de ani), cunoscut drept Cadillac, a fost int...

LINO Golden și Petre Ștefan aduc în playlisturi „Still/ Seria 7”

LINO lansează alături de Petre Ștefan, un nou hit, o poveste împărțită în două părți: „Still/ Seria ...

Alex Velea dă cea mai ,,Marfă Tare” petrecere în cinstea noului său EP

Fanii lui Alex Velea nu au încetat niciodată să asculte piesele care l-au consacrat pe artist, piese...