Confidenţialitate

Pentru nostalgici: DiezZ și Cristina Vasiu: „E vară” – VIDEOCLIP

Muzică
share

În 1998 dacă deschideai pe Atomic TV sau nimereai la TV peste o emisiune transmisă de la mare trebuia să te aștepți să-i vezi și pe cei de la Genius sau măcar să le auzi piesa ”Vară”. După 19 ani de când a apărut piesa obsedantă despre vară, DiezZ și Cristina Vasiu își încearcă norocul cu o reeditare a hitului.

„Ideea de a produce E Vară, a apărut în timp ce ascultam melodiile copilăriei mele. Îmi aduceam aminte cum cântam şi mă distram pe piesa Genius şi m-am gândit ca şi cei din noua generaţie ar trebui să audă acest refren. Cristina Vasiu îmi este prietenă de mai bine de trei ani şi colaborarea cu ea a venit natural. Videoclipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir, care mi-a atras atenţia cu videoclipurile create, motiv pentru care mi-am dorit să lucrez cu el. Mă bucur că ideea de a readuce muzica anilor 2000, s-a finalizat aşa cum mi-am dorit şi că publicul va avea ocazia să retrăiască acele vremuri”, povestește DiezZ cum s-a renăscut acestă reeditare.

Genius s-a lansat în 1996 în discotecile din Timișoara, Arad și Oradea, devenind rapid una dintre cele mai populare formații pop, până în 2001, când Genius s-a destrămat. Oana, solista trupei, face parte astăzi dintr-un alt proiect muzical, Alpha Team.

Articole similare

Sigur ești din anii 90' dacă…(I)

Sigur ești din anii 90 dacă bifezi unul sau mai multe din punctele astea: 1. ...ascultai Genius,...

Pentru nostalgici: DiezZ și Cristina Vasiu: "E vară” - VIDEOCLIP

În 1998 dacă deschideai pe Atomic TV sau nimereai la TV peste o emisiune transmisă de la mare trebui...

Eurovision 2017: Here we go again

Peste 80 de artişti vor să reprezinte România la Eurovision 2017. Lora, Mihai Trăistariu, Florin Chi...