Confidenţialitate

Pavel Bartoş va prezenta Masked Singer România 2

Celebrități, CoolNews
share

Pavel Bartoș se alătură echipei celui mai secretos show din România. Acesta va prezenta sezonul 2 al emisiunii Masked Singer România, după cum a anunțat PRO TV.

”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

PRO TV nu a anunțat încă data la care va începe sezonul 2 al emisiunii Masked Singer România. Primul sezon a fost toamna trecută și a fost câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu, deghizat într-un corb.

The Masked Singer este un format lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de ţări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

FOTO: PR PRO TV

Articole similare

Avanpremieră de gală, cu două săli cu spectatori, pentru filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia l...

Filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, a avut parte de o avanpremieră de gală, ...

Tic Talk cu Oana Tache: Pavel Bartoș recită din B.U.G. Mafia

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

”Splash! Vedete la apă” revine după 6 ani

”Splash! Vedete la apă” va reîncepe în curând, la Antena 1, după o pauză de șașe ani. Miercuri, Ant...