Paulina lansează piesa „Metamorfoza”, extrasă de pe viitorul său album „Te iubesc, te urăsc”

CoolNews, Muzică
share

Paulina continuă seria de lansări a pieselor extrase de pe albumul „Te iubesc, te urăsc”, cu melodia „Metamorfoza”.

Piesa este o creație inovatoare cu elemente pop, electro și direcții experimentale, în stilul care a consacrat-o pe Paulina. Artista face o călătorie sonoră și emoționantă prin lumea transformării personale și o paralelă între modul în care ea se raportează la viață și filozofie, respectiv cunoscutul filozof Frantz Kafka.

„Metamorfoza” este scrisă, compusă și produsă în totalitate de Paulina, care a fost și co-regizor al videoclipului, alături de Ilinca Prisăcariu. Acesta prezintă o zi de muncă în cadrul unei corporații, unde reușita personală este pusă în prim-plan.

Pe data de 15 martie, Paulina lansează al treilea album, „Te iubesc, te urăsc”. De pe noul album, artista a lansat deja piesele „Te iubesc, te urăsc” și „Alcatraz”, iar acum „Metamorfoza”.

Materialul “Te iubesc, te urăsc” păstrează tradiția lansărilor din primele luni ale anului, ca primele două albume, “Prin lume” (2022) și “Săraca față bogată” (2023). „Te iubesc, te urăsc” este o reprezentare a relațiilor de tip Sindrom Stockholm. Paulina descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, pe parcurs, începe să își simpatizeze răpitorul, să se atașeze emoțional de el.

Articole similare

Paulina lansează single-ul "Te iubesc, te urasc"

Paulina a lansat single-ul "Te iubesc, te urăsc", melodia ce dă titlul celui de-al treilea album pe ...

Paulina lansează single-ul Alcatraz. Ascultă piesa aici

Paulina deschide calea către cel de-al treilea material discografic, “Te iubesc, te urăsc”, și lanse...

Paulina a lansat albumul „Săraca fată bogată”

Paulina, „fetiţa de milioane a României”, începe primăvara cu al doilea album din carieră – „Săraca ...