Confidenţialitate

Paula Herlo și Cosmin Savu interpretează “Românește” – B.U.G. Mafia @Tic Talk de vară cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio sau prin telefon pe frecvența distracției, Oana Tache îți aduce din 1 August, Tic Talk de Vară!

Paula Herlo și Cosmin Savu au fost astăzi ON AIR la Tic Talk de vară cu Oana Tache! Cei doi fac parte din echipa emisiunii „România, te iubesc” de pe ProTV.

Paula este de mai bine de 20 de ani reporter al Știrilor PRO TV și deținătoare a Premiului International Emmy pentru știri de televiziune. Ea găsește grupurile cele mai vulnerabile în fața abuzurilor sau nepăsării, și cele mai puternice reportaje ale ei îi includ pe copiii neglijați, pe bătrânii uitați sau pe bolnavii ignorați de sistem.

Cosmin s-a format ca jurnalist la Sibiu, la Universitatea „Lucian Blaga“, unde s-a și întors mai târziu, ca să predea. Video-jurnalismul l-a atras de la început, sau mai bine zis l-a ales pentru o carieră de reporter, producător, realizator la televiziuni naționale și, de 11 ani, corespondent special alături de echipa România, te iubesc!.

Pentru că nimeni nu poate pleca neprovocat din emisiunea Tic Talk de vară cu Oana Tache, Paula și Cosmin au avut de recitat câteva versuri din piesa „Românește” de la B.U.G. Mafia.

Dacă ai ratat intervențiile, le poți urmări oricând pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, lasă-ne un follow și pe Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întămplă în august la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Articole similare

Cele mai picante întrebări cu The Motans @Tic Talk cu Oana Tache

A început un nou sezon Tic Talk la Virgin Radio România, iar Oana Tache contiuă seria invitaților în...

Când apare sezonul 2 din Wednesday? Victor Dorobanțu ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

Știai că Thing din serialul fenomen al momentului, Wednesday e român? Sau că e de fapt magician? Sau...

Ce spun astrele pentru 2023? HOROSCOP by Astrolog Hermina @Tic Talk cu Oana Tache

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 8 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...