Paul Pogba, suspendat pentru dopaj: „Cariera lui pare că a ajuns la final”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Fotbalistul internațional francez Paul Pogba, mijlocaș la echipa Juventus, a fost supus unei sancțiuni în urma unui test antidoping.

Pe 20 august, după meciul împotriva echipei Udinese (3-0), din prima etapă, în care a fost rezervă neutilizată, Pogba a fost găsit pozitiv la testosteron. Contraexpertiza a confirmat rezultatul pozitiv, iar procurorii au solicitat o suspendare de patru ani pentru fotbalistul francez.

Cererea procurorilor în materie de antidoping a fost acceptată, iar Paul Pogba a fost informat joi că a fost suspendat pentru patru ani din fotbal. Publicația italiană La Repubblica menționează că la aproape 31 de ani, pe care îi va împlini pe 15 martie, cariera francezului pare să fi ajuns la sfârșit.

Ultimul meci jucat de Paul Pogba a fost împotriva echipei Empoli, câștigat de Juventus cu scorul de 0-2, pe 3 septembrie. Ulterior, francezul a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, iar astăzi și-a aflat pedeapsa, care îl va împiedica să mai joace fotbal până la vârsta de 34 de ani și jumătate.

Paul Pogba, campion mondial cu echipa națională a Franței, este cunoscut ca unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istorie. În 2016, Manchester United a plătit 105 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la Juventus.

În 2022, după șase ani petrecuți la Manchester United, Pogba s-a întors la Juventus, însă a jucat foarte puțin. Stagiunea precedentă a fost marcată de accidentări, apărând în doar 10 jocuri, iar sezonul actual a fost umbrit de scandalul dopajului.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo în Ljubljana va fi scos la licitație

Un hotel din Ljubljana a decis să pună la licitație patul pe care a dormit starul fotbalului, Cristi...

Ianis Hagi, lăudat de presa spaniolă după 3-2 în meciul Columbia-România

După meciul dintre Columbia și România, presa spaniolă este laudativă în privința prestației lui Ian...

România-Columbia, astăzi, la Madrid. Aproximativ 12.000 de suporteri români sunt așteptați la meci...

La doar patru zile distanță de meciul de test cu echipa Irlandei de Nord pe Arena Națională, echipa ...