Confidenţialitate

Pasionat de muzică? Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival e locul pentru tine!

CoolNews
share

Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival este primul eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală, dedicat în principal artiștilor independenți, dar care se adresează și managerilor, agențiilor de booking, agențiilor de PR muzical, tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente și care dezbate teme de interes comun din industrie. Anul acesta, Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival ajunge la patra ediție.

Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival 2019 va avea loc în perioada 20 – 22 martie 2019, la Hotel Caro și Club Fratelli.

Pe lângă cele două zile de conferință, a treia zi va fi dedicată workshop-urilor, în care vor fi discutate teme de interes pentru orice profesionist din industrie.

Printre subiectele ediției de anul acesta se numără teme noi legate de exportul muzical pentru independenți, necesitatea asocierii, fonduri europene din ce în ce mai consistente dedicate culturii, dar și subiecte actuale precum distribuția digitală, PR-ul online etc . Nu vor fi ocolite nici poveștile de succes din industria indie, festivaluri, conținutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici și multe altele.

Timp de 3 zile, Bucureștiul va deveni, prin intermediul MMB, un punct de întâlnire în care artiști din toate genurile muzicale vor avea ocazia să se cunoască și să stea de vorba cu profesioniști locali și internaționali de succes, dar și cu alți artiști din toate colțurile lumii. Producători ai industriei muzicale globale și bookeri ai unor festivaluri de succes la nivel european, vor veni la București pentru a întâlni și asculta 30 de trupe debutante românești și internaționale care doresc să-și prezinte noile show-uri live în fața unui auditoriu specializat, în cadrul MMB Showcase Festival. Sesiunea de showcase-uri live va avea loc în Club Fratelli, în serile de 20 și 21 martie.

„Ne dorim ca Mastering the Music Business să devină un km0 al industriei muzicale din România și un spațiu profesional unde se pot dezbate subiecte și tendințe din domeniul muzical global, al industriei culturale și inovației muzicale. Totodată, sesiunea de showcase-uri live este o oportunitate pentru artiștii debutanți care își pot contura prezența pe scena muzicală românească și pot performa în fața unui public format din consumatori de festivaluri și muzică bună, dar și profesioniști ai domeniului de pe plan local și european, ceea ce le poate aduce viitoare colaborări. Nu în ultimul rând, ne dorim ca prin MMB să creăm și să dezvoltăm o comunitate internațională dinamică și extinsă de profesioniști și antreprenori independenți din industria muzicală, care să pună în discuție subiectele importante ale industriei și să aducă soluții universal valabile problemelor cu care se confruntă industria independentă.” – a declarat Anca Lupeș, fondator Mastering the Music Business.

Taxa de acces la conferință este de 175 ron (până la 15 ianuarie, inclusiv, după care biletul va costa 265 ron) și include participarea la conferință în zilele de 20 și 21 martie, acces la showcase-urile din serile de 20 si 22 martie, dar și coffee & lunch break.

Biletele se pot achiziționa online la adresa https://masteringthemusicbusiness.ro/tickets/ iar biletele pentru ziua de workshop-uri (22 martie) vor fi puse în vânzare la o dată ulterioară.

Articole similare

București: Autobuzele pot circula legal pe linia de tramvai (AUDIO)

Capitala are de ieri bandă unică pentru transportul public în comun, autobuzele pot circula pe culoa...

București: Asfaltul s-a transformat în patinoar pentru mașini și pietoni, după ce a fost stropit cu ...

Mai multe accidente s-au produs ieri, în zona Piața Delfinului, dup ce angajații companiei Supercom ...

Un troleibuz a fost cuprins de flăcări în centrul Bucureștiului - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit pe Bulevardul Lascăr Catargiu. Pentru a stinge incendiului, pompi...