Pasagerul unui avion a inceput să umble dezbrăcat pe culoar. Ce a urmat

CoolNews, NEWS
share

Un incident neobișnuit a perturbat un zbor intern în Australia, ducând la arestarea unui bărbat care a început să alerge gol pe culoarul avionului și a doborât un membru al echipajului. Zborul VA696 al companiei Virgin Australia, de la Perth la Melbourne, a fost forțat să se întoarcă la scurt timp după decolare, luni seara, din cauza comportamentului perturbator al pasagerului, informează Deutsche Welle.

Compania aeriană Virgin Australia a confirmat că, la sosirea în Perth, aeronava a fost întâmpinată de Poliția Federală Australiană, iar pasagerul a fost debarcat. „Siguranța pasagerilor și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală și ne cerem scuze sincer celor afectați”, a declarat Virgin Australia într-un comunicat.

Potrivit comunicatului poliției australiene, „ofițerii au arestat un bărbat după ce se presupune că acesta a alergat gol prin aeronava în timpul zborului și a doborât un membru al echipajului la podea”. După arestare, bărbatul a fost transferat la spital pentru evaluare și va rămâne internat.

ABC a relatat că nimeni nu a fost rănit în incident. Deși acuzațiile exacte cu care se va confrunta bărbatul nu au fost încă finalizate, acesta urmează să se prezinte în instanță pe 14 iunie. Între timp, o anchetă a fost declanșată pentru a clarifica circumstanțele care au dus la acest incident neobișnuit și perturbator.

Incidentul a atras atenția asupra măsurilor de securitate și siguranță pe zborurile comerciale, evidențiind importanța unor proceduri eficiente de intervenție în situații de urgență. Virgin Australia a reiterat angajamentul său față de siguranța pasagerilor și a echipajului, subliniind că astfel de comportamente perturbatoare nu vor fi tolerate și vor fi tratate cu seriozitate.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Clipe de coșmar pentru Andrei Rațiu în Spania. Avionul echipei Rayo Vallecano a fost lovit de un ful...

Duminică, avionul echipei de fotbal Rayo Vallecano, unde activează internaționalul român Andrei Rați...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

[BREAKFAST] Doi bărbaţi au furat un sfert de milion de euro din avioanele unei mari companii aeriene...

Doi bărbaţi au furat un sfert de milion de euro din avioanele unei mari companii aeriene. Erau şofer...