(P) Top destinații de vizitat cu un buget redus

CoolNews
share

În fiecare an îți pui aceeași întrebare: „Unde să pleci în vacanță?”. Dacă te gândești la un loc perfect pentru o călătorie de vacanță, vei găsi numeroase recomandări în continuare. Îți sunt prezentate cele mai bune locuri pentru excursii de neuitat, pentru orice buget. Exact, pentru că în următoarele sugestii atenția este îndreptată către acele locuri care pot fi ușor vizitate la buget redus.

Și ceea ce este important, sunt perfecte pentru a combina vizitarea obiectivelor turistice cu relaxarea maximă. Așa că poți alege să te întinzi pe plajă sau să explorezi locuri interesante . Alegerea este a ta!

Cum poți găsi o destinație de vacanță cu buget redus?

Indiferent de destinația de vacanță pe care o alegi, merită să găsești și o modalitate ieftină de a călători în locul selectat. Operatorul de turism potrivit va fi de ajutor în acest sens, căci oferă toate companiile aeriene într-un singur loc și permite chiar combinarea zborurilor de la diferite companii aeriene, pentru a-ți offeri un număr nelimitat de destinații.

Folosind cel mai bun operator de zbor, nu vei avea la dispoziție doar numeroase bilete de avion ieftine , ci vei economisi timp de căutare și pentru cazare, mai exact, 1.3 milioane de unități din întreaga lume sunt acolo pentru tine.

Doar creează un cont pe websiteul nostru și vei avea acces rapid și ușor la fiecare rezervare, dar vei fi și protejat împotriva pierderii banilor dacă întrerupi călătoria și împotriva evenimentelor neprevăzute din concediu.

Top destinații turistice cu buget redus

  • Malta

Aceasta este o insulă de care te vei îndrăgosti! Marele avantaj al Maltei este că practic toți locuitorii vorbesc engleza foarte bine.  Așa că nu este nicio problemă să întrebi orice trecător, de exemplu despre cea mai apropiată cazare sau închiriere de mașini. Rețeaua de conexiuni de autobuz este destul de bine dezvoltată, atât în ​​Malta, cât și în Gozo din apropiere. Deși aici se găseau autobuze vechi,  acum poți folosi confortabil vehicule moderne, cu aer condiționat. Cu toate acestea, nu te aștepta la punctualitate. Acesta nu este punctul lor forte.

  • Zakynthos

Zakyntos apare din ce în ce mai des în ofertele agențiilor de turism și se poate spune cu siguranță că popularitatea sa încearcă să ajungă din urmă marii jucători turistici. Cu siguranță nu este o insulă atât de mare precum Creta, dar asta se poate dovedi a fi avantajul ei. Cu o săptămână de vacanță la dispoziție, îți poți permite să vizitezi cele mai importante puncte de pe insulă. Din capitală – orașul Zante, poți ajunge cu mașina aproape în orice loc de interes în doar o oră. Și este ceva de urmărit. Cea mai frecvent aleasă destinație de turiști este Laganas, renumită pentru locurile de incubație ale broaștelor țestoase mici din zonă și cea mai lungă plajă de pe insulă. Alternativa este Alikas în nord. Poți închiria un scuter și explora o mare parte a insulei pe el. De asemenea, merită să încerci o croazieră în jurul insulei.

  • Cipru

Dacă nu dorești să fie foarte aglomerat, poți alege să vizitezi Cipru în decembrie, chiar dacă nu este cea mai bună perioadă pentru plajă. Cu toate acestea, îți oferă posibilitatea de a închiria o mașină pentru sume ridicol de mici și de a explora cu ea atât părțile grecești, cât și pe cele turcești. Poți alege să te cazezi în Larnaca, iar de acolo poți vizita diferitele zone turistice recomandate. Cu siguranță o să-ți placă Munții Trodos. În nordul insulei, în partea turcească, poți vedea o cu totul altă față a Ciprului. Ruinele Castelului St Hilarion care se înalță deasupra orașului Girne sau Famagusta din est sunt preferatele multor turiști. Una dintre cele mai mari impresii va fi oferită de imaginea orașului pustiu Varosha, situat direct la Famagusta.

  • Bologna și Rimini

Zborurile spre Bologna sunt renumite pentru faptul că nu trebuie să cheltuiești prea mulți bani pe ele. După cum sugerează și numele, zona este cunoscută și pentru delicatețea sa italiană. Trebuie recunoscut că restaurantele locale, în special cele care funcționează aici de generații, servesc delicatese . Nu vei mânca nicăieri în altă parte astfel de tartine și înghețată. Să fii în Bologna și să nu încerci aceste arome este un păcat. Dar Bologna captivează și prin arhitectura sa fantastică.

  • Santander și San Sebastian

Aceasta este ultima propunere. Plajele uriașe (în special Sardinero), un zbor convenabil, ieftin din orașele țării, multe locuri interesante de vizitat fac din acest loc una dintre destinațiile de top care merită recomandate. Dar când vine vara, plajele pot fi pline de localnici și turiști. Cu toate acestea, poți fi tentat să alegi o astfel de excursie de câteva zile, combinată cu vizitarea nu numai a orașului Santander, ci și a orașului Bilbao din apropiere. Mulți oameni folosesc zboruri Iași ieftine către Santander pentru a explora Bilbao din apropiere, cu impresionantul Muzeu Guggenheim. Iubitorii de plaje frumoase vor merge chiar mai departe în San Sebastian, un oraș puternic axat pe turism, care oferă fiecăruia ceea ce își dorește.