Confidenţialitate

(P) Savurează Tymbark CarboMix! Noutatea de la Tymbark!

CoolNews
share

Te-ai gândit vreodată că viața este cel mai frumos parc de distracții iar tu ai venit pe lume ca să te distrezi? Mai ales acum, când e perioada vacanțelor, e vară și super-cald.

Cum sună o zi întrega de bălăceală cu gașca și un suc bun și rece la îndemână? Sau o drumeție faină, cu gust de aventură, într-un loc pe care nu l-ați mai încercat până acum? Sau un party neplanificat, la care știi sigur că te vei simți genial, pentru că aveți tot ce vă trebuie: prietenii și cheful de distracție?

Dacă adaugi la toate astea și efervescența noului Tymbark CarboMix, tabloul va fi peeerfect!

Încearcă mereu ceva nou, efervescent și plin de voie bună! Nu contează cu cine ești, nu contează unde ești, ce zi e sau în ce moment te afli! Doar trăiești și savurezi noutatea.

Savurează Tymbark CarboMix. Noutatea de la Tymbark.

Cu cheful tău de distracție cel mai bine se combină noul Tymbark CARBOMIX. Nu-ți este complet străin, cunoști și îndrăgești deja Tymbark Mix, cel mai tare mix de fructe. Gustul savuros al acestuia este acum desăvârșit de cele mai jucăușe bule în trei combinații irezistibile: PORTOCALĂ ȘI PIERSICĂ, STRUGURI ȘI ALOE VERA, LĂMÂIE ȘI PARĂ.

Îți place capacul twist-off, care face deschizătorul inutil și care eliberează dintr-o simplă mișcare puterea de seducție a unei băuturi cu adevărat irezistibilă? Te poți bucura de el la noul Tymbark CARBOMIX!

Și mult apreciatele mesaje de sub capac, întotdeanuna surprinzătoareși amuzante. Nu-i așa că le vrei și pe ele? Stai liniștit, le regăsești și la noul Tymbark CARBOMIX! Tu doar bucură-te de super combinația de fructe, cu extra-senzațiile furnizate cu generozitate de bulelele din sticlă!

Unde își face loc Tymbark CARBOMIX? Oriunde este voie bună! Cu alte cuvinte, ocaziile de consum sunt… fără număr… sau tot atâtea câte bule se află în fiecare sticlă!

Vă invităm să MIXăm împreună distracția verii cu NOUL Tymbark CarboMix – acum și cu BULE!