(P) Pantofi de tranziție între anotimpuri – ce modele vor funcționa cel mai bine?

CoolNews
share

Frunzele devin galbene și încep să cadă, aerul devine din ce în ce mai rece… chiar dacă soarele încă mai este sus pe cer, luna septembrie marchează și tranziția înspre un nou anotimp. Perioada de tranziție dintre anotimpuri este cea mai prolifică perioadă a anului pentru look-uri, oferind un număr infinit de posibilități și combinații, nuanțe calde de culoare și țesături reconfortante, dar și cele mai frumoase modele de pantofi.

Cizmele UGG, cea mai bună alegere pentru tranziția dintre anotimpuri

Modelele de  UGG au devenit un element esențial al modei în anii 2000. În picioarele tuturor fetelor cărora nu le place să își facă griji în privința hainelor, ele sunt purtate și de modele în varianta off-duty între două prezentări de modă. Nu există aproape nimic mai confortabil decât acești pantofi, iar fiecare model UGG are ceva pentru toate gusturile. Cea mai tare tendință pentru toamnă-iarnă 2023-2024? Cizmele UGG pot fi găsite cu modele mai joase și platformă ușor înălțată, precum Classic Ultra Mini. Ideal pentru a da impresia că ieși în papuci, sporindu-ți în același timp coeficientul de modă (și câștigând câțiva centimetri pe picioare).

Bocancii de piele cu un stil de motociclist

Oare care este tendința în materie de pantofi de tranziție între anotimpuri de care nu ai cum să te saturi? Bocanci de piele cu un stil mai rock sau mai de motociclist, Martens. Se pot purta atât pentru un look mai casual pentru viața de zi cu zi, cât și pentru un look mai șic, seara. Merg de asemenea, de minune cu o pereche de blugi mai drepți sau cu o pereche de pantalonii de piele.

Mocasinii, o altă alegere foarte bună

Un alt cameleon al modei, la fel ca și modelele de Martens, pe care îl adorăm este perechea de mocasini. Îi purtăm pe tot parcursul anului: cu șosete subțiri toamna și primăvara, cu colanți groși iarna și singuri vara. La fel ca și în cazul pantofilor tip babies, varianta supradimensionată este cea care ne atrage, cu talpa groasă și crestată.

Bascheții cu platformă o altă idee bună de purtat zi de zi în sezonul de tranziție

Zilele de toamnă sau chiar și cele de iarnă nu ar trebui să fie triste. După ce am cedat în fața nuanțelor de maro, albastru, gri și negru, primim în sfârșit doza de culoare care ne lipsea din ținutele noastre din sezonul de tranziție. Așadar, în tendințele în materie de încălțăminte de damă, trebuie să mizezi și pe adidașii colorați cu platforme! Vor pune cel mai bine în valoare toate rochiile tale preferate de toamnă.

Cizmele tip santiags sunt alte opțiuni minunate pe care poți miza. Nu ai cum să treci peste aceste modele de cizme de tip cowboy care cu siguranță că reprezintă o tendință care va dăinui multe sezoane de acum încolo. Modele mai înalte sau mai joase, cu toc sau fără toc, din piele, negre sau bicolore, cu vârful ascuțit sau cu cele mai frumoase detalii originale… cu siguranță că vei avea de unde alege.

Cel mai bine ar fi deci să faci loc la tine în dressing deoarece noul sezon sau noul anotimp se anunță plin de noutăți în tendințe, care vor deveni repede preferatele tale.