(P) Mihai Nae, dresorul preferat al vedetelor

CoolNews
share

Mihai Nae are la activ 17 ani de dresaj, timp în care a lucrat câini pentru film, spoturi publicitare, pentru firme de pază dar și pentru protecție personală. Posesorul uneia dintre cele mai vechi școli canine din România, Mihai Nae este singurul dresor din Europa admis la cursurile de specializare arca Cesar Millan.

În prezent este unul dintre cel mai bine cotați dresori din țară noastră, cunoscut drept „dresorul vedetelor”. Mihai Nae își duce pasiunea la extrem, investind peste 10000 de euro pentru a-și însuși metode de dresaj NON-violente.

Mihai Nae este și dresorul cu cei mai mulți campioni „pe metrul pătrat”. Nu există concurs canin la care Mihai să nu obțînă vreun premiu. În cei 17 ani de activitate a însumat zeci de titluri cu care se mândrește la categoriile – CAC – titlu de câine cu aptitudini de campion; CACJ – titlu de câine cu apt de campion la juniori; BOB – cel mai bun câine al rasei; BJ – cel mai bun câine al rasei la juniori; BH – prima treaptă de dresaj de obediență disciplină; IPO 1 – treaptă superioară de examen, care se da după BH, in care sunt incluse elemente de dresaj utilitar, pază, urmă și semnalizare a infractorului.

Toate aceste informații le poți găsi pe site-ul  www.dresajieftin.ro  dar si pe pagina de Facebook www.facebook.com/DresorulVedetelor

Ceea ce multă lume nu știe, este pasiunea lui ,,vie,, pentru muzică. În urmă cu 3 ani își face debutul în muzică, cu piesă și videoclipul ,, EGO,,  un super featuring alături de UDDI. Acesta este doar începutul, ultima piesă lansată fiind în colaborare cu Marijuana – ,,Dintre Atâtea Stele,, în care apare și Pepe invitat special.

Într-un interviu recent, Mihai Nae declara,, Muzică ocupă un loc important în viață mea. Prin ea mă relaxez și mă încarc cu energia potrivită pentru a putea da cățeilor ce este mai bun. Fără muzică ar fi o viață fără farmec și fără culoare. Am multe planuri. Am o piesă foarte bună care va fi o surpriză. O să placă mult,,