(P) 5 aspecte de care ții cont când îți alegi geaca de damă de iarnă

CoolNews
share

Să arate plăcut, dar să te și ferească de condițiile meteorologice destul de dificile în sezonul rece. Care sunt criteriile conform cărora îți alegi geaca de damă de iarnă și cum faci pentru a fi mereu un avantaj, afli în rândurile de mai jos.

Alegerea unei geci de damă de iarnă poate să te pună de multe ori în dificultate deoarece, pe lângă funcționalitatea gecii de iarnă, aceasta trebuie să arate bine și să arăți și tu bine atunci când o îmbraci.

Vei vedea că dacă ții cont de aspectele pe care le vom descrie mai jos, alegerea îți va fi mult mai ușoară și vei reuși să ai un outfit de invidiat, chiar și în sezonul rece.

Hai să vedem, deci, care sunt cele mai importante aspecte pe care te sfătuim să le ai în vedere atunci când te pregătești să îți alegi geaca de damă de iarnă.

  1. Stilul

Fiecare dintre noi are numite preferințe vestimentare, în funcție de personalitatea și lucrurile care ne plac. Atunci când ne referim la o piesă vestimentară, toate aceste lucruri reprezintă stilul și cu siguranță ai și tu un stil vestimentar peferat, fie că vorbim despre cel clasic, cel vintage, cel elegant sau cel minimalist – doar ca să dăm câteva exemple. Ei bine, atunci când îți alegi orice articol vestimentar, inclusiv o geacă de damă de iarnă, primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să se încadreze în stilul tău vestimentar pentru a te simți bine atunci când o porți.

  1. Forma

Forma este un alt criteriu la care trebuie să fii atentă atunci când îți alegi geaca de damă de iarnă. Și aici ne referim la forma gecii, care trebuie să se plieze pe forma corpului tău pentru a te avantaja foarte bine. De pildă, doamnelor care sunt înalte, atât gecile lungi, cât și cele medii sau scurte le vor pune într-o lumină bună, însă pentru doamnele scunde, o geacă lungă nu este o idee bună deoarece le va tăia din înălțime. De asemenea, dacă ești slabă, te va pune în avantaj o geacă de damă de iarnă de tip oversized deoarece va adăuga volum corpului tău, iar dacă ai forme, îți recomandăm o geacă de damă de iarnă care să evidențieze talia pentru că îți va modela silueta.

  1. Funcționalitatea

Funcționalitatea gecii este un alt aspect la care te sfătuim să fii atentă. Dacă ai nevoie de o protecție termică sporită, fie pentru că ești mai friguroasă, fie pentru că locuiești într-o zonă a țării în care temperaturile sunt extreme în timpul sezonului rece, te sfătuim să îți iei o geacă de damă de iarnă care să îndeplinească toate aceste nevoi și care să îți asigure o protecție termică de o calitate înaltă. De asemenea, tot în sfera funcționalitate, îți recomandăm să te îndrepți către o geacă de damă de iarnă impermeabilă, care să nu permită ploii și zăpezii să pătrundă în profunzimea materialului.

  1. Culoarea

Culoarea o vei alege, evident, în funcție de propriile preferințe, însă îți recomandăm să ții cont și de următoarele sfaturi. Alege o geacă de damă într-o culoare care te avanjează și îndreaptă-te către o culoare care să nu fie greu de întreținut, cum ar fi alb, bej sau galben și culorile deschise, în general, deoarece iarna gecile se vor usca mai greu și orice urmă de murdărie și orice pată va deveni vizibilă. Desigur, în cazul în care ești dispus să acorzi timp și atenție procesului de întreținere al unei geci deschise la culoare, asta nu va fi o problemă pentru tine.

  1. Modelul

Modelul te sfătuim să îl alegi în funcție de stilul vestimentar care îți place și să fii atentă să te avantajeze din punct de vedere fizic.

Ține cont de toate acestea și vei avea doar de câștigat! Îți dorim spor la cumpărături și mult succes în a-ți găsi geaca de damă de iarnă perfectă pentru tine!