Confidenţialitate

(P) 3 abilități de care ai nevoie pentru a fi un bun lash-artist

CoolNews
share

Meseria de lash-artist nu presupune doar urmarea unui curs de specialitate și obținerea unui spațiu în care să îți prestezi activitatea. Pentru a reuși cu adevărat în acest domeniu, ai nevoie să îți dezvolți anumite abilități care te vor ajuta să îți formezi o clientelă fidelă. Află din articolul nostru care sunt cele mai importante atuuri pe care trebuie să le ai.

3 abilități de care ai nevoie pentru a fi un bun lash-artist

Înainte de a-ți întâmpina primele cliente, asigură-te că deții deja toate materialele de lucru necesare unei practici de bună calitate. Apelează la ajutorul unui magazin online cu produse pentru gene și sprâncene pentru a putea achiziționa extensii de gene, adezivi și accesorii de la producători recunoscuți la nivel internațional. Tehnica pe care o utilizezi este de asemenea importantă, însă, pe lângă aceste aspecte, iată ce să mai iei în considerare:

  1. Comunicarea este cheia succesului

Tocmai pentru că meseria de lash-artist presupune contactul direct cu clienții și ascultarea nevoilor acestora, este important să te înarmezi cu mult tact și diplomație, în special în cadrul ședinței de consultanță. Fiecare clientă care dorește să apeleze la procedeul extensiilor de gene are în minte un aspect ideal, care ar putea totuși să nu i se potrivească.

Acesta este momentul în care informațiile teoretice pe care le deții cu privire la fizionomia feței și tipurile de extensii de gene trebuie prezentate într-un mod în care să nu lezeze dorințele inițiale ale clientei. Învață să comunici deschis, dar și asertiv, astfel încât să ajungeți la un numitor comun în mod eficient.

  1. Abilitatea de a lucra organizat

Tocmai pentru că lucrezi un domeniu în care timpul este una din resursele principale, este important să fii un bun organizator și să planifici totul dinainte. Ia în considerare nivelul tău de experiență în domeniu și calculează durata fiecărui procedeu de aplicare a extensiilor de gene în parte. Ai grijă să nu suprapui programările clientelor și ia-ți mereu o marjă de eroare, în cazul evenimentelor neprevăzute.

De asemenea, este la fel de important să îți organizezi instrumentele de lucru și să dezinfectezi fiecare ustensilă înainte de a o reutiliza. Asigură-te că ai suficient timp la dispoziție pentru a face acest lucru înainte de fiecare programare.

  1. Perseverența

Perseverența este una dintre abilitățile de bază de care ai nevoie pentru a reuși în orice domeniu. În special în meseria de lash-artist, este esențial să rămâi mereu la curent cu ultimele noutăți apărute în domeniu și să exersezi constant pentru a-ți îmbunătăți tehnica.

Mai mult decât atât, dacă îți dorești să atingi succesul cu adevărat, folosește-te de toate resursele pe care le ai la îndemână pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate. Investește în produse de la producători recunoscuți internațional și respectă îndrumările acestora cu privire la utilizarea și depozitarea instrumentelor de lucru.

Dorința de a deveni mereu mai bun te va ajuta să îți atingi obiectivele într-un timp cât mai scurt. Nu te plafona nici atunci când ai deja un portofoliu impresionat de clienți, ci țintește mereu mai sus!

Exersează-ți aceste abilități cu fiecare ocazie și cu siguranță viitorul îți va surâde!

 

sursa foto: freepik.com