(P) 2 recomandări foarte tari pentru serile de film

CoolNews, Filme, NEWS
share

Dacă ți-e dor de serile liniștite când te ascunzi de răcoarea toamnei sub patură cu o cană de ceai aromat în mana, Disney+ îți este alături cu o serie de premiere de excepție.

Fanii seriei Anatomia lui Grey au motive de bucurie – un nou sezon ajunge în România odată cu premiera din 26 octombrie pe Disney+. Distins cu Globul de Aur® 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune și nominalizat la mai numeroase premii Emmy®, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey” este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre.

Noul sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney+. Drama medicală aflată acum la cel de-al 19-lea sezon, o urmărește pe Meredith Grey și echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viață sau de moarte. Aceștia se sprijină unul pe celălalt și, uneori, între ei se leaga mai mult decât o simplă prietenie. Împreună descoperă că nici medicina și nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru.

Acțiunea celui mai nou sezon se desfășoară la șase luni după finalul sezonului 18, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho și Midori Francis.

Iar pentru cei care preferă emoțiile intense, un nou thrillerului terifiant, Barbar, are premiera la Disney+ pe 26 octombrie. Acțiunea filmului debutează cu sosirea unei tinere în Detroit pentru un interviu. Ea si-a rezervat cazare într-o casă, dar când ajunge acolo, noaptea târziu, află că aceasta a fost rezervată de două ori, iar un bărbat ciudat e deja cazat. Deși intuiește că nu e o idee bună să rămână, ea decide înnopteze acolo, dar în curând descoperă mult mai multe motive pentru care să se teamă decât oaspetele neașteptat.

De la 20th Century Studios și New Regency, „Barbar” este un film de groază cu o premisă ingenioasă, dar cu care mulți vor rezona, mai ales în vremurile în care oamenii renunță la cazarea tradițională și rezervă în schimb sejururi prin Airbnb, HomeAway, Vrbo etc. Dar, la fel ca personajul lui Marion Crane din thrillerul clasic al lui Alfred Hitchcock „Psycho”, nu știi niciodată cu adevărat ce te așteaptă atunci când îți petreci noaptea într-un loc nou. Și ești deosebit de vulnerabil mai ales când ajungi târziu în noapte și este o convenție în oraș, ceea ce face imposibilă găsirea unor alternative în cazul în care cazarea nu este pe placul tău.

Multe alte productii noi (Candy: Moarte în Texas, Matriarhat, Noaptea Varcolacului, Grimcutty, The Walking Dead: Invazia Zombi) sau clasice (Aliens, Buffy, spaima vampirilor, Dosarele X, seria Predator si multe altele) sunt de asemenea disponibile pentru fanii genului thriller pe Disney+.

Disney+ este disponibil la prețul de doar 29,99 lei pe lună – fără costuri suplimentare, existând opțiunea de a renunța oricând la abonament. Platforma de streaming găzduiește filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes și producții originale exclusive de la cele șase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.