Operațiunea de salvare din Thailanda va ajunge pe marile ecrane

CoolNews, Filme
share

Salvarea celor 12 copii și a antrenorului lor de fotbal din peştera Tham Luang, în nordul Thailandei, va deveni subiect de film.

Povestea va fi adaptată pentru marile ecrane de Pure Flix Entertainment, companie care a produs filmele francizei ”God’s Not Dead”.

Confondatorul companiei, Michael Scott, locuiește în Thailanda și s-a aflat la faţa locului timp de mai multe zile, urmărind operațiunile de salvare.

”Curajul la care am asistat este o sursă incredibilă de inspiraţie, aşadar, da, acesta va fi un film pentru noi. Nu trebuie să facem un film creştin, ci doar unul inspiraţional”, a declarat el pentru The Hollywood Reporter.

Scott a explicat că a adunat mai multe povești după ce a vorbit cu unii dintre cei 90 de scafandri care au participat la operaţiunea de salvare şi cu câţiva membri ai familiilor micilor fotbaliști.

El se va ocupa, în următoarele săptămâni, să formeze o echipă de scenarişti pentru filmul care va fi coprodus de Adam Smith de la Kaos Entertainment.

Pelicula va avea un buget de 3060 de milioane de dolari și se va filma în Thailanda.

Michael Scott a mărturisit că povestea operațiunii de salvare a devenit una personală după ce sergentul Saman Kunan, care a fost prieten cu soția lui, a murit în timpul acesteia.

Articole similare

VIRAL VIDEO: O maimuță răpește un pui de pisică pe care îl ține ostatic pe un acoperiș

Momentul în care o maimuță din Thailanda răpește un pui de pisică a devenit viralul zilei. Un mar...

A fost arestat în Thailanda din cauza unui telefon găsit pe jos

Un britanic de 29 de ani a găsit un telefon în fața aeroportului din Chiang Mai, în Thailanda, iar p...

Operațiunea de salvare din Thailanda va ajunge pe marile ecrane

Salvarea celor 12 copii și a antrenorului lor de fotbal din peştera Tham Luang, în nordul Thailandei...
X