Confidenţialitate

Operațiunea de salvare din Thailanda va ajunge pe marile ecrane

CoolNews, Filme
share

Salvarea celor 12 copii și a antrenorului lor de fotbal din peştera Tham Luang, în nordul Thailandei, va deveni subiect de film.

Povestea va fi adaptată pentru marile ecrane de Pure Flix Entertainment, companie care a produs filmele francizei ”God’s Not Dead”.

Confondatorul companiei, Michael Scott, locuiește în Thailanda și s-a aflat la faţa locului timp de mai multe zile, urmărind operațiunile de salvare.

”Curajul la care am asistat este o sursă incredibilă de inspiraţie, aşadar, da, acesta va fi un film pentru noi. Nu trebuie să facem un film creştin, ci doar unul inspiraţional”, a declarat el pentru The Hollywood Reporter.

Scott a explicat că a adunat mai multe povești după ce a vorbit cu unii dintre cei 90 de scafandri care au participat la operaţiunea de salvare şi cu câţiva membri ai familiilor micilor fotbaliști.

El se va ocupa, în următoarele săptămâni, să formeze o echipă de scenarişti pentru filmul care va fi coprodus de Adam Smith de la Kaos Entertainment.

Pelicula va avea un buget de 3060 de milioane de dolari și se va filma în Thailanda.

Michael Scott a mărturisit că povestea operațiunii de salvare a devenit una personală după ce sergentul Saman Kunan, care a fost prieten cu soția lui, a murit în timpul acesteia.

Articole similare

VIDEO: Pui de elefant salvat de ambulanță, prin tehnici de resuscitare

Un pui de elefant din Thailanda, care a fost lovit de o motocicletă în timp ce traversa un drum, a f...

Părul lui Cristiano Ronaldo a supraviețuit carantinei!

Cristiano Ronaldo a postat un selfie pe contul de Instagram în care a cerut părerea urmăritorilor cu...

Regele Thailandei s-a izolat împreună cu haremul său, format din 20 de femei, într-un hotel

zolarea de sine, necesară pentru a opri răspândirea coronavirusului, poate veni la pachet cu singură...