Confidenţialitate

OneRepublic lansează melodia „Sunshine”

CoolNews, Muzică
share

OneRepublic, trupa nominalizată la premiile GRAMMY®, a lansat o nouă melodie – „Sunshine”. Piesa apare în lungmetrajul Clifford the Big Red Dog, care descrie dragostea unei fete pentru un cățeluș pe nume Clifford, iubire sa imensă facandu-l pe câine să crească la o dimensiune enormă. Recent, OneRepublic a lansat cel de-al 5-lea album – „Human”.

OneRepublic este formată din cântărețul / compozitorul și solistul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, Brian Willett la clape, basistul și violoncelistul Brent Kutzle și bateristul Eddie Fisher. Trupa și-a lansat materialul de debut „Dreaming Out Loud” în 2007. Lansarea a inclus single-ul „Apologize”, care a spulberat recordurile de vânzări digitale și de difuzari în întreaga lume și a primit o nominalizare la Grammy. Al doilea album al trupei, „Waking Up”, din 2009, a produs single-urile de succes „All the Right Moves”, „Secrets” și „Good Life”.

Albumul certificat cu platină, „Native”, a urmat în 2013, cu hitul numărul 1, „Counting Stars”. OneRepublic a lansat „Oh My My”, al patrulea album, în 2016. OneRepublic a adunat 5 miliarde de ascultari pe Spotify până în prezent. Cel mai recent album al OneRepublic, „Human”, a apărut pe 27 august 2021. Conține single-uri care au peste 2,5 miliarde de streamuri globale: „Somebody”, „Run”, „Somebody To Love”, „Wanted”, „Didn’t I” , „Better Days” și „Rescue Me”, care a fost certificat cu aur de catre RIAA.

Articole similare

OneRepublic lanseaza single-ul "Didn't I"

OneRepublic marcheaza anuntul lansarii urmatorului album, „Human”, prin lansarea single-ului „Didn’t...

EAR CANDY: Kygo - Stranger Things ft. OneRepublic

Dacă ai nevoie în dimineața asta sau în orice moment al zilei de o clipă de visare, te sfătuim să-nc...

OneRepublic a lansat videoclipul "Let’s Hurt Tonight"

"Let's Hurt Tonight" este piesa trupei pop rock americane OneRepublic. A fost lansată ca al treilea ...