One Night Gallery aduce împreună muzica, artele vizuale și tehnologia

CoolNews
share

Globalworth și One Night Gallery aduc împreună muzica, artele vizuale  și tehnologia la următoarea ediție Globalworth District, primul „cartier” art&tech din România. Evenimentul Globalworth District|Music Edition, ce va avea loc pe 17 aprilie, de la ora 18:00, în Globalworth Campus, propune o nouă dimensiune a muzicii,prin intermediul noilor tehnologii și creează un context colaborativ pentru artiștii români din diferite domenii.

Pentru o zi, lobby-ul clădirii de birouri Tower 1 din Globalworth Campus (Dimitrie Pompeiu, nr. 4-6) se va transforma în reședință pentru iubitorii de muzică și petreceri, când va găzdui un concert live cu Tomma Alistar și două petreceri tematice cu artiștii VRTW – UFe Dj Set și King Rabbit – acompaniate de instalații interactive și videomapping realizat de cuscrew și Adistu.

Un element unic al evenimentului va fi o instalație de artă care transpune în muzică biodate culese de la plante și le permite vizitatorilor să experimenteze modul în care melodiile se modifică în raport cu fluctuațiile din mediul înconjurător.

Lansat la finalul lunii februarie, Globalworth District, primul „cartier” art&tech din România, dezvoltat de Globalworth și curatoriat de One Night Gallery, își propune să promoveze tânăra generație de artiști români și să aducă evenimentele culturale mai aproape de comunitate, transformând clădirile de birouri în spații neconvenționale care găzduiesc și susțin arta și tehnologia.

 

Articole similare

One Night Gallery aduce împreună muzica, artele vizuale și tehnologia

Globalworth și One Night Gallery aduc împreună muzica, artele vizuale  și tehnologia la următoarea e...
X