Once Upon A Time… TIESTO

The Virgin Throwback
share

In 1997 Tiesto si Arny Bink au pus bazele Black Hole Recordings, label-ul care a lansat uriasele succese „Magik„, „In Search Of Sunrise” si compilatiile mixate „Nyana„.
Black Hole a devenit atat de puternic, incat in 2001 Tiesto a lansat un sub-label, Magik Muzik. „Este un label pentru inregistrarilor mele sau a unor oameni in talentul carora am crezut cu adevarat. Tot ce a aparut la Magik Muzik poate fi gasit in set-urile mele. Asta inseamna foarte mult pentru acest proiect”.

Tiesto este cunsocut ca fiind unul dintre pionierii scenei trance, acum stilul sau este „un mix din fiecare”: „trance, house techno – tot ceea ce lumea dance are de oferit.
„In 1998 am fost cu adevarat un DJ trance, dar acum calatoresc atat de mult, prin diverse locuri de pe glob, intru in contact cu tot felul de culturi, cu inflente diferite, asa ca am ajuns sa „cant” cate putin din toate. Cred ca singurul mod in care un DJ poate merge mai departe in zilele astea, e sa vina cu un mix diversificat, cu sound-uri diferite. ”

Decizia s-a dovedit a fi benefica pentru Tiesto; in momentul de fata este cap de afis la cele mai mari gig-uri si show-uri, lucru care l-a indepartat de statutul de DJ de club, si l-a transformat in artist mainstream.

Pentru celebrul DJ ultimii ani au fost ca o calatorie, cu momente care l-au definit ca artist. Pe langa succesele de club, Tiesto a fost premiat de industria dance – TMF Awards, MTV, Dutch DJ si multe discuri de aur.
Are si momentele lui, care l-au determinat sa merga mai departe, sa se re-inventeze…
Si, sigur, nu putem uita ca a fost ales de cititorii DJ Mag – NO 1 DJ ..

Articole similare

KAROL G colaborează cu Tiësto pentru “CONTIGO”

KAROL G colaborează cu Tiësto pentru “CONTIGO”. Creată de Karol G și Pedro Artola și produsă de WeOw...

Supermodelul Heidi Klum lansează noul ei single produs de TIËSTO

Heidi Klum a străbătut numeroase căi în lunga ei carieră, marcându-și prezența ca supermodel, femeie...

Tiesto și soția sa, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Tiesto și soția sa, modelul Annika Verwest, au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil. Dj-ul ola...