Confidenţialitate

Olivia Addams premiată cu Discul de Aur în Polonia pentru “Stranger”!

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Una din cele mai iubite artiste din Polonia este românca Olivia Addams, acum premiată și cu Discul de Aur pentru single-ul “Stranger”.

“Polonia este de vis! Chiar nu-mi vine să cred că am luat acest premiu! Îi iubesc mult, mult de tot. Sunt extrem de onorată să primesc acest trofeu și le mulțumesc din toată inima mea! Când l-am văzut în realitate am rămas fără cuvinte, dar în același timp m-am simțit recunoascătoare. Voi purta mereu aproape de inima mea comunitatea de fani Olivia Addams din Polonia și nu voi uita niciodată cât de mult m-au susținut încă de la începutul carierei mele.” Olivia Addams

Anul 2021 a venit cu un șir impresionant de lansări de succes pentru tânăra Olivia Addams. „Stranger” a cucerit topurile din Polonia, menținându-se în fruntea lor timp de 8 săptămâni, în timp ce „Are We There ?” a ajuns până pe locul 2 în topurile radio din primele luni ale anului 2021.

Totodată, artista a colaborat cu Gromee, cel mai mare DJ Polonez, pentru piesa „Broken”.

În prezent, noul single al Oliviei – Never Say Never – se află pe locul 3 în topurile radio, ajungând până pe locul 6 în Top Shazam Polonia.

În ultimii ani, Olivia a avut ocazia să viziteze Polonia în repetate ocazii, fie ca invitat la radiouri și televiziuni, fie în concerte, artista susținând un recital chiar și în noaptea de Revelion, ce a fost transmit pe Polsat, una dintre cele mai mari televiziuni din țară.

„De fiecare dată când merg în Polonia sunt entuziasmată până peste cap, dar și nerăbdătoare să mănânc pierogi. Sunt acolo niște oameni incredibil de faini și buni la inimă, pe care abia aștept să-i revăd!” – Olivia Addams

Articole similare

Olivia Addams lansează videoclipul oficial al colaborării cu Dylan Fuentes - "Telepathy"

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes....

Olivia Addams lansează o piesă în colaborare cu un artist latino – „Telepathy”

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes....

rareș și Olivia Addams lansează primul lor duet - “Buchet de trandafiri”

rareș și Olivia Addams lansează „Buchet de trandafiri”, un single care cuprinde celebrul refren popu...