Olivia Addams – Cel mai iubit artist din Polonia

CoolNews, Muzică
share

Muzica artiștilor români este apreciată în străinătate de peste un deceniu. Artiști precum INNA, Minelli, Matteo sau trupe ca O-Zone și Ackent s-au impus pe piața internațională după ce și-au clădit succesul în România. Chiar și așa, există artiști ce sunt locul 1 în străinătate, iar românii nu știu că sunt conaționali cu ei.

Un exemplu emblematic este Olivia Addams sau Adriana Livia Opriș ce are un lipici fantastic la polonezi sau ucrainiei, reușind să îi cucerească cu melodiile ei. Piesa “Stranger” a fost locul 1 pe radiourile din Polonia timp de 8 săptămâni consecutive și a fost locul 1 și pe Shazam. Pe lângă această piesa, au mai fost cântecele “Are we there” și “Dumb” care au fost regăsite în aceleași topuri la final de an.

Aceste 3 melodii sunt sus clasate și în Top 100 Media Forest pe 2021, semn că românii sunt extrem de familiarizați cu muzica ei, însă nu știu că este româncă.

Acum Olivia Addams vrea să cucerească și publicul român, iar pentru asta a lansat, “Scrisori în minor” (by Carla’s Dreams), prima ei piesă în limba română, iar cântecul deja a fost îmbrățișat de fani, dar și de radiourile din România.

“Este o onoare și o bucurie mare pentru sufletul meu să împărtășesc piesa aceasta cu voi și îi mulțumesc lui Carla’s pentru că a avut încredere. Am simțit cum scoate dintr-un cufăr un obiect prețios pentru sufletul lui și mi-l pune mie în brațe și mă roagă să am grijă de el și să-l tratez cu blândețe. Sper să simțiți piesa cum am simțit-o și eu” ne-a spus Olivia despre noua ei piesă.

Articole similare

A ajuns în România primul tren electric cumpărat din Polonia

Primul tren electric cumpărat de România în ultimii 20 de ani a ajuns astăzi în Gara de Nord din Buc...

“Dangerous” - o aventură muzicală cu Olivia Addams

"Dangerous", cea mai nouă piesă marca Olivia Addams este un imn de dans vibrant și contagios, care a...

Olivia Addams colaborează pentru prima dată cu DOC și lansează ,,Plata cu dor”

Un amalgam de voci înalte, un instrumental complex, cu beat-uri hip-hop, instrumente etnice, dar și ...