Confidenţialitate

Olivia Addams – Cel mai iubit artist din Polonia

CoolNews, Muzică
share

Muzica artiștilor români este apreciată în străinătate de peste un deceniu. Artiști precum INNA, Minelli, Matteo sau trupe ca O-Zone și Ackent s-au impus pe piața internațională după ce și-au clădit succesul în România. Chiar și așa, există artiști ce sunt locul 1 în străinătate, iar românii nu știu că sunt conaționali cu ei.

Un exemplu emblematic este Olivia Addams sau Adriana Livia Opriș ce are un lipici fantastic la polonezi sau ucrainiei, reușind să îi cucerească cu melodiile ei. Piesa “Stranger” a fost locul 1 pe radiourile din Polonia timp de 8 săptămâni consecutive și a fost locul 1 și pe Shazam. Pe lângă această piesa, au mai fost cântecele “Are we there” și “Dumb” care au fost regăsite în aceleași topuri la final de an.

Aceste 3 melodii sunt sus clasate și în Top 100 Media Forest pe 2021, semn că românii sunt extrem de familiarizați cu muzica ei, însă nu știu că este româncă.

Acum Olivia Addams vrea să cucerească și publicul român, iar pentru asta a lansat, “Scrisori în minor” (by Carla’s Dreams), prima ei piesă în limba română, iar cântecul deja a fost îmbrățișat de fani, dar și de radiourile din România.

“Este o onoare și o bucurie mare pentru sufletul meu să împărtășesc piesa aceasta cu voi și îi mulțumesc lui Carla’s pentru că a avut încredere. Am simțit cum scoate dintr-un cufăr un obiect prețios pentru sufletul lui și mi-l pune mie în brațe și mă roagă să am grijă de el și să-l tratez cu blândețe. Sper să simțiți piesa cum am simțit-o și eu” ne-a spus Olivia despre noua ei piesă.

Articole similare

Olivia Addams lansează videoclipul oficial al colaborării cu Dylan Fuentes - "Telepathy"

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes....

Olivia Addams lansează o piesă în colaborare cu un artist latino – „Telepathy”

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes....

rareș și Olivia Addams lansează primul lor duet - “Buchet de trandafiri”

rareș și Olivia Addams lansează „Buchet de trandafiri”, un single care cuprinde celebrul refren popu...