Confidenţialitate

Oile românești doboară vasele de spionaj rusești

CoolNews, Viral
share

Statuia cu Ostașul necunoscut, creată de Căta Ierco și pusă pe UTOPIA spune cam totul. Sigur nu ți-a scăpat știrea săptămânii. A lunii. A anului. A deceniului….te-ai prins, nu mai insităm. E prea tare știrea asta și nu este vreun fake news: Oile românești au scufundat o navă rusească de spionaj

Pe scurt, pe fondul ceței dense, o navă plină cu oi, pornită din România, s-a ciocnit cu nava de spionaj Liman, a Rusiei. Nava cu oi nu a suferit avarii grave în urma coliziunii. Pentru vasul rusesc Liman, care făcea parte din flota rusă de la Marea Neagră, a fost însă capăt de drum. După impactul, înregistrat joi la ora 12:30, nava Liman avea o spărtură suficient de mare încât după 2 ore s-a scufundat.

Potrivit Interfax, nava Liman era destinată culegerii de informații și recent se întorsese dintr-o misiune în Marea Mediterană. A supraviețuit în ”ape tulburi”, dar nu și întâlnirii cu oile din România. Vasul cargou, sub pavilion togolez, care transporta 8.800 de oi, plecase din România și avea ca destinație Iordania, unde va și ajunge după ce se finalizează cercetările.

Toti cei 78 de membri ai echipajului navei ruse au fost salvați, a anunțat Paza de Coastă turcă.

Desigur nu poți să nu zâmbești la o așa știre. Asta și face internetul de când a venit știrea, iar pe virginradio.ro am adunat cele mai tari imagini care circulă acum.

qiMERA rezumă pe Facebook  ”Bătalia de la Ovine”

Răzvan Capră vine pe grupul UTOPIA cu noua stemă a României:

Articole similare

Rusia revendică șampania

În Rusia, doar băuturile spumante produse în această țară se mai pot numi șampanie, iar produsele de...

Minelli -”Rampampam” domină Radio Airplay-ul din Rusia

Hit-ul „Rampampam” lansat de Minelli în luna martie continuă șirul de reușite la nivel internaționa...

România participă la Campionatul European de Breaking din Rusia

În acest weekend, România participă la Campionatul European de Breaking din Rusia. Este unul dintre ...