Confidenţialitate

OFICIAL: De luni se redeschid restaurantele și sălile de spectacole din București

NEWS
share

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a decis redeschiderea restaurantelor şi a sălilor de spectacole, fără a se depăşi capacitatea de 30%. Măsurile intră în vigoare luni, la miezul nopţii.

Circulaţia persoanelor în afara locuinţei este interzisă între orele 22.00 – 5.00, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulate la cel mult 4 la mia de locuitori.

Această măsură rămâne valabilă pentru că, spune prefectul Alin Stoica, încă suntem în scenariul galben şi există pericolulul ca lucrurile să se poată întoarce.

Magazinele pot rămâne deschise între orele 5.00 – 21.00.

Advertisement

Terasele, cafenelele, cinematografele şi sălile de spectacole se deschid între orele 5.00 – 21.00, fără a depăşi 30% din capacitatea spaţiului.

Este interzisă organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private.

Accesul în mall-uri se face în aşa fel încât să se menţină distanţa de minim 2 metri între persoane. Aceeaşi regulă este valabilă şi pentru pieţele agroalimentare şi în cele volante.

De asemenea, pentru participarea la slujbele religioase oficiate cu ocazia Ramazanului se permite circulaţia persoanelor în perioada 8 – 9 mai între orele 22.00 şi 5.00.

Articole similare

BUCUREȘTI: Maratonul de vaccinare din week-end, un succes

Luni dimineață s-a încheiat maratonul de vaccinare din București, care pare să fi fost un mare succe...

Bucureștiul se pregătește de un maraton de vaccinare, după modelul Timișoarei

Bucureștiul se pregătește de un maraton de vaccinare, după modelul Timișoarei. Te poți imuniza de...

BUCUREȘTI: Poți să te vaccinezi din mașină. Primul centru de imunizare drive-through

Azi, în drum spre serviciu, poți și să te vaccinezi. În București s-a deschis joi dimineață primu...