Confidenţialitate

Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – Sisas

Muzică
share

Oana face echipă cu superstarul columbian Reykon pe cel mai nou single – Sisas

Oana este unul dintre cele mai promițătoare proiecte internaționale din ultimul an. Artista născută și crescută în România, dar devenită celebră în Ecuador datorită frumuseții sale, revine cu un nou single – Sisas, o colaborare cu Reykon, unul dintre cei mai faimoși artiști din America Latină.

Oana s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. În timpul unei excursii în Ecuador, frumusețea artistei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat. Ulterior a apărut în emisiuni TV precum Combate, Atrevidos și Soy el Mejor VIP.

Oana s-a întors în Spania și a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Tot în Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului Duro.

Piesa a debutat pe locul 2 în topul iTunes Ecuador, fiind inclusă în cele mai populare playlisturi latino din Spotify: New Music Friday Latin America”, Viral Chart Ecuador, Viral Chart Argentine, Pachangueo” și Nuevo Flow. Duro a ajuns și în topul Shazam România & Ecuador.

Succesul artistei a fost remarcat și de către Reykon, care a vrut să colaboreze cu Oana pe noua versiune a piesei Duro, intitulata Sisas.

Reykon este un artist de origine columbiană al cărui nume este sinonim cu reggaetonul în țara sa natală. A fost primul artist columbian care a colaborat cu Daddy Yankee pe piesele Señorita și Imaginandote. Colaborarea i-a adus lui Reykon recunoaștere internațională, Señorita ocupând prima poziție în țări precum Peru, Ecuador și Chile.

El Lider, albumul său de debut lansat în 2018, a ocupat prima poziție în topul US Latin Album Chart.

Articole similare

Ai ascultat prima piesă lansată de OANA, cea mai nouă artistă care a intrat în familia Roton? - VIDE...

OANA este noua artistă din portofoliul Roton, iar astăzi lansează piesa ”Duro”, care s-ar putea să f...