Confidenţialitate

O româncă, Mădălina Bellariu Ion, este ispita lui Jude Law în “The Young Pope”

CoolNews, Filme
share

Mădălina Bellariu Ion, în vârstă de 25 de ani, a fost aleasă de regizorul Paolo Sorrentino pentru rolul de ispită în producția “The Young Pope”. Într-una dintre scenele jucate alături de Jude Law, Mădălina încearcă să-l ispitească pe „tânărul papă”, ademenindu-l cu prelegeri despre existența lui Dumnezeu.

„Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. Superstițioasă de fel, nu am spus nimănui, nici măcar mamei, că am obținut rolul, până nu am semnat contractul. Abia când am ajuns pe set, am realizat ce se întâmplă. A fost foarte ușor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania și despre cât de mult i-a plăcut România. Experiența de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, așa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am și uitat că stau de vorbă cu un star”, poveștește Mădălina Bellariu Ion.

Mădălina Bellariu Ion a studiat actoria la Londra, acolo unde și locuiește în prezent. Actrița româncă își împarte timpul între Marea Britanie, Italia și India, acolo unde lucrează la mai multe proiecte. Anul acesta o va aduce pe ecrane în comedia italiană „Alice Non Lo Sa”, unde o interpretează în rol principal pe Liana, o româncă hair-stylist.

Articole similare

Jude Law spune câteva secrete din spatele noului film "Fantastic Beast 2"

Jude Law va da viață personajului Albus Dumbledore în următorul film din seria "Fantastisc Beast". J...

A apărut trailerul "Fantastic Beasts - Crimes of Grindelwald" - VIDEO

Ți-ai pregătit bagheta? Primul trailer pentru următorul capitol din seria Fantastic Beasts a apărut ...

O româncă, Mădălina Bellariu Ion, este ispita lui Jude Law în “The Young Pope”

Mădălina Bellariu Ion, în vârstă de 25 de ani, a fost aleasă de regizorul Paolo Sorrentino pentru r...