O româncă a fotografiat frumusețile lumii – FOTO

share

Frumusețile lumii în 500 de fotografii și 4 ani de muncă. Așa s-ar rezuma visul Mihaelei Noroc, finalizat în super proiectul ”The Atlas of Beauty”! Norocul acesta de fată a vizitat vreo 50 de țări de pe tot Globul cu aparatul foto în mână și a încercat să surprindă frumusețea aceea care îți taie respirația, pe bune!

”The Atlas of Beauty” a devenit unul dintre cele mai populare proiecte din lume, după ce au scris despre el publicații importante: Wall Street Journal, The Guardian, Huffington Post, Business Insider, Forbes, BBC, Spiegel, Corriere della Sera.

”Prin fotografiile mele am vrut să captez sentimentul de linişte şi căldură din ochii femeilor. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei şi frumuseţea ne poate învăţa să fim mai toleranţi”, spune Mihaela Noroc.

Noi spune că ochii aceștia maramureșeni sunt exact din filmul acela.

Mihaela Noroc povestește că trăiește în lumea culorilor de când se știe pentru că tatăl ei este pictor. Să fie culoare, deci!

Aceste surori din Elveția treceau prin Gara Centrală din Zürich fix când Mihaela era pe treabă. A fascinat-o culoarea părului, iar fetele i-au povestit că tocmai ea a creat o legătură magică între ele.

Vecinii din Bulgaria sunt vestiți pentru trandafirii aceia foarte parfumați, iar Mihaela a întâlnit-o, la un meci de hochei, pe Tzvetana al cărei nume înseamnă „floare”, în bulgară.

Magda e din București!

Iar bunicuța aceasta din Guatemala!

Acești ochi ai lui Eleni i-a descoperit cândva de Paști în Delphi, Grecia! Pure magic!

Frumusețea aceasta era pe acolo, prin valea Omo din Etiopia!

 

Mihaela Noroc nu e pe ideea de autoportret, dar pe bune că poza asta ar putea avea locul ei în albumul ”The Atlas of Beauty”, care se va lansa pe 26 septembrie! Vei găsi în el fotografii care nu au fost publicate niciodată în cei 4 ani de hoinărit prin lume.