O mamă a 14 băieți a dat naștere unei fetițe, după aproape 30 de ani

CoolNews, NEWS
share

Ne putem imagina cu toții ce fericire a fost în familia cu 16 membri (din care 15 sunt băieți), când au aflat că urmează să se mai nască un membru în familia lor numeroasă, de data aceasta o fetiță!

Kateri și Jay Schwandt sunt părinții, iar Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco și Finley sunt fii. De curând au primit-o în familie și pe micuța Maggie Jayne, care cântărea 3,4 kg la naștere.

Soții Schwandt, din vestul Michiganului, sunt o familie binecunoscută în Statele Unite și au fost prezentați de ani de zile în știrile locale și naționale, de fiecare dată când a o nouă naștere apărea în familie. Au chiar și un program reality show, 14 Outdoorsmen, care urmărește aventurile lor în activități în aer liber, cum ar fi vânătoarea, pescuitul și campingul.

„Părinții mei au fost în sfârșit binecuvântați cu fetița pe care nu s-au gândit niciodată că o vor avea. Au trecut vreo 12 ore de când tatăl meu ne-a dat vestea și încă nu pot să realizez. Nici măcar nu știu dacă mama deține haine roz – sau ceva pentru fetițe”, a declarat Tyler, unul dintre frați.

Kateri și Jay Schwandt au început să se întâlnească în timpul liceului și s-au căsătorit în 1993. Aveau deja trei fii înainte de a absolvi Universitatea.

Articole similare

[BREAKFAST] Tot mai mulţi părinţi pleacă în călătorii cu câte un singur copil

Călătoria cu câte un singur copil îi face pe părinți să pară mai răbdători și mai prezenți pentru co...

Peste 700 de copii veniți din toată țara vor anima cei 50 000 de spectatori prezenți la meciul Român...

Marți, 21 noiembrie, pe Arena Națională, Cantus Mundi și Federația Română de Fotbal readuc în tribun...

Elon Musk este din nou tată. „Techno Mechanicus” este numele celui de-al zecelea copil al miliardaru...

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, proprietarul X, unul dintre cei mai bog...