O mamă a 14 băieți a dat naștere unei fetițe, după aproape 30 de ani

CoolNews, NEWS
share

Ne putem imagina cu toții ce fericire a fost în familia cu 16 membri (din care 15 sunt băieți), când au aflat că urmează să se mai nască un membru în familia lor numeroasă, de data aceasta o fetiță!

Kateri și Jay Schwandt sunt părinții, iar Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco și Finley sunt fii. De curând au primit-o în familie și pe micuța Maggie Jayne, care cântărea 3,4 kg la naștere.

Soții Schwandt, din vestul Michiganului, sunt o familie binecunoscută în Statele Unite și au fost prezentați de ani de zile în știrile locale și naționale, de fiecare dată când a o nouă naștere apărea în familie. Au chiar și un program reality show, 14 Outdoorsmen, care urmărește aventurile lor în activități în aer liber, cum ar fi vânătoarea, pescuitul și campingul.

„Părinții mei au fost în sfârșit binecuvântați cu fetița pe care nu s-au gândit niciodată că o vor avea. Au trecut vreo 12 ore de când tatăl meu ne-a dat vestea și încă nu pot să realizez. Nici măcar nu știu dacă mama deține haine roz – sau ceva pentru fetițe”, a declarat Tyler, unul dintre frați.

Kateri și Jay Schwandt au început să se întâlnească în timpul liceului și s-au căsătorit în 1993. Aveau deja trei fii înainte de a absolvi Universitatea.

Articole similare

[BREAKFAST] Țara în care bărbații sunt încurajați cu bani pentru a face copii. Pot primi până la 730...

Într-o încercare de a combate scăderea ratei natalității, Coreea de Sud a introdus o măsură inedită ...

Activități pentru copii și părinți de 1 Iunie: Sărbătorește Ziua Copilului alături de cei mici...

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită pe 1 iunie, este o ocazie minunată pentru părinți să pe...

15 mai - Ziua Internațională a Familiei: 5 moduri prin care putem sărbători această zi cu cei dragi...

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită în fiecare an pe 15 mai, este o ocazie minunată de a cel...