Confidenţialitate

O femeie susține că a rămas fără 120 de mii de euro și fără bijuteriile din aur, după ce ar fi fost înșelată de chiriașa sa

CoolNews, NEWS
share

O femeie din Huși susține că a rămas fără 120 de mii euro și fără bijuteriile din aur, după ce ar fi fost înșelată de cea pe care o primise în chirie.

Chiriașa s-ar fi lăudat că știe procurori și avocați din Iași, care i-ar putea intermedia achiziționarea unor apartamente, terenuri și mașini la prețuri mici. În cele din urmă, spune ea, a rămas fără nimic.
Femeia spune că totul ar fi început în toamna anului 2020, după ce a scos la închiriat un apartament, în municipiul Huși. O localnică i-a devenit chiriașă, iar aceasta i-a câștigat treptat încrederea.

Reclamantă: „Am plecat de la câteva sute de euro, apoi câte 5 mii pentru afacerile doamnei și avea nevoie de un împrumut. Știa că vreau să iau un apartament în Iași, a zis că mă poate ajuta. Trebuia să dau un avans, de 20 mii euro. Apartamentul nu s-a mai cumpărat. A fost vorba și de un teren în Bucium. Am trimis bani, terenul nu a fost luat. Știa că vreau o mașină. A spus la fel că mă vă ajuta, că vrea și ea (procuroarea n.r.) să cumpere 3-4 mașini în aceeași lună. Când spuneam că vreau să văd mașina, îmi spunea că e în garaj, să vin să o văd, vino și o vezi. Când ajungeam acolo, doamna nu era acasă.”

Reclamantă: „A început să îmi ceară anumite obiecte din aur persoana care venea la mine și ducea banii. Cum că a văzut doamna procuror bijuteriile în poze și ea are aur și vrea să își facă la fel. Până am dat tot ce aveam. Cam 700-800 grame aur.”
Femeia spune că și-ar fi dat seama abia după șase luni că este păcălită.
Reclamantă: „A uitat să închidă telefonul și am auzit o discuție. Așa mi-am dat seama că e o bandă de escroci și că mi s-a luat tot ce am avut, munca mea și a soțului de o viață. Nu a mai recuperat nimic.”

 

sursa foto: Shutterstock/Zivica Kerkez

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...