Confidenţialitate

O femeie și-a înscenat răpirea timp de trei săptămâni, lăsând acasă soțul și copiii. FBI a descoperit unde a fost, de fapt

CoolNews, NEWS
share

În noiembrie 2016, Sherri Papini, în vârstă de 39 de ani a dispărut de acasă. Soțul ei a dat-o dispărută, după ce femeia nu a mers să ia copiii de la grădiniță, conform BBC.

Ea a apărut după trei săptămâni. A fost găsită bătută pe marginea unui drum, susținând că a fost răpită sub amenințarea armei de două femei hispanice, ceea ce dus la o amplă anchetă a autorităților care au încercat să le dea de urmă răpitoarelor.

FBI-ul a descoperit că, de fapt, femeia a stat la fostul iubit în acest timp. Luni, în fața unui tribunal districtual al SUA din Sacramento, Papini și-a cerut scuze, recunoscând că a mințit. În schimbul recunoașterii vinovăției, procurorii au cerut o pedeapsă mai ușoară – între opt și 14 luni de arest preventiv – cu mult sub maximul de 25 de ani, pedeapsă pe care ar fi putut să o primească.

Papini a fost, de asemenea, de acord să plătească 300.000 de dolari. Din aceasta sumă o parte va acoperi costurile anchetei poliției. Ea va petrece și trei ani sub custodie supravegheată după eliberarea din închisoare

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Replica prințului George când s-a luat la harță cu unul dintre colegii săi de la școală, a devenit v...

Prințul George a avut o replică îndrăzneață atunci când s-a luat la harță cu unul dintre colegii săi...

[BREAKFAST] Au apărut deja ofertele pentru Crăciun și Revelion. Stațiunea în care se cer 3.400 lei/p...

Au apărut deja ofertele pentru Crăciun și Revelion. Stațiunea în care se cer 3.400 lei/persoană pent...

[BREAKFAST] STUDIU: Aproape jumătate dintre români urmăresc sport, meciuri și competiții pe smartpho...

Aproape jumătate dintre români urmăresc sport, meciuri și competiții pe smartphone, iar 6 din 10 rom...