Confidenţialitate

O femeie s-a despărțit de bărbatul care i-ar fi plătit facultatea imediat după ce a absolvit

CoolNews, NEWS
share

O proaspătă absolventă de facultate este criticată pentru că și-a părăsit iubitul – care a susținut-o financiar pe tot parcursul studiilor – de îndată ce a devenit avocat.

Cea mai bună prietenă a ei a povestit cum tânăra și-a „folosit” iubitul în timp ce acesta îi plătea toate costurile ca să o țină în facultate.

Cele două femei nu au avut niciodată foarte multe oportunități, dar când prietena ei și-a întâlnit partenerul, acesta a fost dornic să o ajute pe plan educațional, luând numeroase împrumuturi și plătind pentru tot ce putea.

Eu și prietena mea cea mai bună am crescut în sărăcie. Nu aveam cine știe ce planuri legat de educație. Pentru tinerele din zona noastră, opțiunile noastre erau comerțul cu amănuntul, traficul de droguri, prostituția sau speranța că un bărbat bogat ne va observa. Pentru băieți a fost vânzarea cu amănuntul, traficul de droguri sau găsirea unuia dintre puținele locuri de muncă rămase în fabrică”, a scris femeia de 32 de ani pe Reddit.

Am avut noroc, am reușit să mă întâlnesc cu un student la medicină, el m-a ajutat, mi-a deschis ușile și am devenit profesor într-o școală dintr-o zonă socio-economică inferioară pentru a oferi acele oportunități, iar soțul meu este acum medic”.

Prietena ei, totuși, nu a fost atât de norocoasă și încă mai lucra pe salariul minim când avea 25 de ani. Totuși, în acel timp, ea s-a apropiat de un muncitor din fabrică care o vizita în mod regulat la locul de muncă și au început să se întâlnească.

El s-a împrumutat oricât de mult a putut pentru ca ea să poată merge la facultate. A susținut-o până în ultimul moment, a făcut treburile casnice, a lucrat în ture suplimentare, totul pentru ca ea să poată merge la facultate.

Femeia a muncit din greu, a absolvit și a devenit avocat, iar la scurt timp după aceea, s-a despărțit de iubitul ei, exact așa când acesta plănuia să o ceară în căsătorie.

A spus că ea, ca profesionistă, nu are niciun interes să fie căsătorită cu un bărbat din clasa muncitoare și că „merită un bărbat adevărat”. Am fost îngrozită și i-am spus că trădează un bărbat care a susținut-o prin toate și a făcut-o ceea ce este. S-a supărat și a spus că nu este treaba femeii să plătească facturile. M-a făcut ipocrită si mi-a zis că din cauza mea, soțul face mult mai multe decât mine”, a scris femeia.