O femeie care s-a rătăcit într-o pădure din Australia, găsită după cinci zile. Cum a reușit să supraviețuiască?

CoolNews, NEWS
share

Lillian, 48 de ani, o femeie care s-a rătăcit într-o zonă rurală accidentată din statul australian Victoria, a fost găsită după 5 zile și recuperată în siguranță, relatează poliția, pe site-ul oficial. 

Lillian a plecat într-o excursie la barajul Dartmouth, într-o zonă împădurită, săptămâna trecută, iar rudele au dat-o dispărută, după ce nu au mai putut-o apela telefonic.

Ea a povestit că s-a rătăcit, după ce a făcut un viraj greșit, și a ajuns pe un drum înfundat. A încercat să întoarcă, însă autoturismul s-a blocat în noroi. Fără semnal la telefonul mobil, Lilian nu a putut să cheme ajutor. Iar o problemă medică o împiedica să se deplaseze pe distanțe mari. Sergentului de poliție Martin Torpey a declarat că „Lillian a fost găsită la 60 de kilometri distanță de cel mai apropiat oraș”.

Plănuia doar o excursie de o zi, scurtă, până la mama ei, „așa că a luat cu ea câteva snacks-uri și acadele, dar fără apă”.

Singurul lichid pe care l-a avut a fost o sticlă de vin pe care o cumpărase cadou pentru mama ei. Chiar dacă nu bea alcool, a fost nevoită să o facă. A supraviețuit cu vin și cu acadele.

Ea a trecut de frigul de peste noapte dând drumul motorului când și când, ca să economisească puținul combustibil pe care îl avea”, a mai transmis ofițerul australian.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...