Confidenţialitate

O femeie care s-a căsătorit cu ea însăși, vrea să divorțeze

CoolNews, NEWS
share

Modelul Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficiată în luna septembrie, dar acum a anunțat că divorțează, pentru că s-a îndrăgostit de altcineva.

Brazilianca a spus că s-a săturat să se bazeze pe bărbați, că niciunul nu este suficient de bun pentru ea și că cea mai bună opțiune pentru ea rămâne… ea, potrivit digi24.ro

În luna septembrie ea spunea: „Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă.

Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”.

Femeia de 33 de ani a spus că nu a fost „dezamăgită” că nu a avut un mire și că a mers singură la altar. Fericirea a durat doar 90 de zile, iar acum vrea să divorțeze, potrivit presei tabloide.

Cris, din Sao Paulo, a cunoscut „pe cineva special” și este îndrăgostită, chiar dacă a jurat că va rămâne devotată propriei persoane până la sfârșitul zilelor.

„Am fost fericită cât a durat”, a spus ea. „Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”, potrivit mirror.co.uk