[BREAKFAST] O coreeancă a investit 50.000 de lire în operații pentru a semăna cu Kim Kardashian încât spune că oamenii nu mai cred că este asiatică

CoolNews, NEWS
share

Cherri Lee, în vârstă de 28 de ani, a crescut idolatrizând familia Kardashian – și s-a îndrăgostit de aspectul lor și de corpurile lor.

Cherri, al cărei nume sud-coreean este Hanbyeol, și-a făcut prima intervenție chirurgicală la vârsta de doar 20 de ani – o intervenție la ochi pentru a avea pleoape duble. Ea a continuat cu alte câteva operații faciale și corporale pentru a obține chipul Kardashian și silueta de clepsidră – un total de 15 operații în opt ani.

Procedurile ei au inclus trei ridicări braziliene de fund și două măriri de sâni, precum și nenumărate operații faciale. În total, ea a cheltuit peste 50.000 de lire sterline pentru look-ul ei – și și-a schimbat atât de mult înfățișarea încât nimeni nu mai crede că este din Coreea. Ea spune că a meritat fiecare bănuț pentru încrederea pe care i-a dat-o de fiecare dată când oamenii se opresc și se uită la ea în public.

 

sursa foto: Twitter

Articole similare

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...