Confidenţialitate

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, depistat pozitiv cu noul coronavirus după un turneu amical

NEWS
share

Zilele trecute Novak Djokovic a fost unul din jucătorii care a participat la tuneul amical „Adria Tour”. Turneul a avut public în tribune, iar după ce acesta a luat sfârșit, numărul 1 ATP, dar și alți jucători participanți, au fost depistați cu noul coronavirus.

„Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune.

Turneul a fost creat pentru a ajuta jucătorii din Sud-Estul Europei. Am vrut să ajutăm persoanele care aveau nevoie. Am organizat turneul când virusul era slăbit și am crezut că am îndeplinit toate condițiile. Din păcate, virusul este încă prezent și învățăm să trăim cu el.

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a spus Djokovic, potrivit GSP.ro

https://www.instagram.com/p/CBWGTaOHgD5/

Printre jucătorii care au fost depistați ulterior cu coronavirus se mai numără Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Foto: Instagram Novak Djokovic

Articole similare

Vlad Voiculescu, demis

Vlad Voiculescu nu va mai fi ministrul Sănătății. Cererea de revocare a fost trimisă de premier cătr...

Vrei vacanță în Grecia? De când poți merge și de ce ai nevoie ca să poți intra în țară

Test PCR negativ sau certificat de vaccinare. Vei avea nevoie de ele, dacă vrei să-ți faci vacanț...

COVID-19: Luăm prea multe antibiotice și cortizon, după ureche. De ce să mergi la medic din timp

Mergi din timp la medic pentru un tratament corect. Este apelul pe care îl fac doctorii, după ce ...