Confidenţialitate

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, depistat pozitiv cu noul coronavirus după un turneu amical

NEWS
share

Zilele trecute Novak Djokovic a fost unul din jucătorii care a participat la tuneul amical „Adria Tour”. Turneul a avut public în tribune, iar după ce acesta a luat sfârșit, numărul 1 ATP, dar și alți jucători participanți, au fost depistați cu noul coronavirus.

„Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune.

Turneul a fost creat pentru a ajuta jucătorii din Sud-Estul Europei. Am vrut să ajutăm persoanele care aveau nevoie. Am organizat turneul când virusul era slăbit și am crezut că am îndeplinit toate condițiile. Din păcate, virusul este încă prezent și învățăm să trăim cu el.

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a spus Djokovic, potrivit GSP.ro

https://www.instagram.com/p/CBWGTaOHgD5/

Printre jucătorii care au fost depistați ulterior cu coronavirus se mai numără Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Foto: Instagram Novak Djokovic

Articole similare

Noi măsuri adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (DOCUMENTE)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea numărul 50 privind propunerea adop...

România a modificat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de autoritățile române.35 de state s...

Florin Cîţu a anunţat că de la 1 august vor fi noi relaxări

Întrebat dacă vor exista noi restricţii sau relaxări de la 1 august, premierul Florin Cîţu a spus că...