Nu, Madonna nu a mai adoptat un copil din Malawi

Celebrități, CoolNews
share

Madonna a mers în Malawi, a fost văzută cu mulți copii, cu niște avocați, ceva autorități și gata…deja toată lumea a început să vorbească despre Madonna că a mai adoptat un copil din Malawi. Doar că…Madonna spune că nu are intenția de a mai înfia un copil.

„Sunt în Malawi pentru a verifica proiectul pentru spitalul pediatric din Blantyre şi munca mea de caritate prin organizaţia Raising Malawi, iar apoi mă voi întoarce acasă”, a spus Madonna pentru revista People, care a ținut să precizeze că „zvonurile despre procesul de adopţie sunt false”.

E o vorbă, ”nu iese fum fără foc”. Așa a fost și cu zvonurile astea cu adopția. Un purtător de cuvânt al Guvernului din Malawi a transmis către agenţiile de presă internaţionale o informare că vedeta s-a înfăţişat miercuri la Înalta Curte de Justiție. Mai mult, Mlenga Mvula, un purtător de cuvânt, susținea că Madonna ar fi depus o cerere pentru a adopta încă doi copii din Malawi.

Posibil să fie adevărul undeva a mijloc.

Organizaţia de caritate Raising Malawi oferă burse studentelor, iar, în prezent, prin organizaţie, se construieşte prima unitate de terapie intensivă pediatrică a ţării, la Queen Elizabeth Central Hospital, în Blantyre. Madonna a vizitat proiectul vara trecută, când i-a luat pe David şi pe Mercy să viziteze centrele de plasament în care au trăit înainte de a fi adoptaţi.

Articole similare

Madonna își celebrează ziua de naștere printr-o strângere de fonduri

Madonna își celebrează cea de-a 60 a aniversare strângând fonduri pentru copiii orfani din Malawi. ...

Migos a folosit casa Madonnei ca decor pentru noul videoclip - VIDEO

Madonna și-a recunoscut casa din Miami în fotografia postată de Quavo și nu s-a putut abține să nu c...

Fanii o compară pe Madonna cu Marliyn Manson după atâtea operații estetice - FOTO

Operațiile estetice nu te duc întotdeauna unde ai nevoie, mai ales când exagerezi cu ele. O simte pe...
X