Nu, Madonna nu a mai adoptat un copil din Malawi

Celebrități, CoolNews
share

Madonna a mers în Malawi, a fost văzută cu mulți copii, cu niște avocați, ceva autorități și gata…deja toată lumea a început să vorbească despre Madonna că a mai adoptat un copil din Malawi. Doar că…Madonna spune că nu are intenția de a mai înfia un copil.

„Sunt în Malawi pentru a verifica proiectul pentru spitalul pediatric din Blantyre şi munca mea de caritate prin organizaţia Raising Malawi, iar apoi mă voi întoarce acasă”, a spus Madonna pentru revista People, care a ținut să precizeze că „zvonurile despre procesul de adopţie sunt false”.

E o vorbă, ”nu iese fum fără foc”. Așa a fost și cu zvonurile astea cu adopția. Un purtător de cuvânt al Guvernului din Malawi a transmis către agenţiile de presă internaţionale o informare că vedeta s-a înfăţişat miercuri la Înalta Curte de Justiție. Mai mult, Mlenga Mvula, un purtător de cuvânt, susținea că Madonna ar fi depus o cerere pentru a adopta încă doi copii din Malawi.

Posibil să fie adevărul undeva a mijloc.

Organizaţia de caritate Raising Malawi oferă burse studentelor, iar, în prezent, prin organizaţie, se construieşte prima unitate de terapie intensivă pediatrică a ţării, la Queen Elizabeth Central Hospital, în Blantyre. Madonna a vizitat proiectul vara trecută, când i-a luat pe David şi pe Mercy să viziteze centrele de plasament în care au trăit înainte de a fi adoptaţi.

Articole similare

Maluma cântă cu Madonna - AUDIO

Madonna e pusă pe fapte mari și vrea să-și actualizeze muzica la sound-ul 2019. Așa că încearcă o co...

Madonna, criticată dur după un discurs despre Aretha Franklin - VIDEO

Moartea Reginei Muzicii Soul Aretha Franklin inspiră discursuri în toată lumea, iar premiile MTV VMA...

Madonna, în centrul unui scandal după discursul de la Premiile MTV

Madonna, cea care de curând a împlinit 60 de ani, a fost invitată la gala premiilor MTV pentru a ii ...
X