Confidenţialitate

Noul model iPhone X ajunge în România să coste peste 5.000 lei

CoolNews
share

Știi toate glumele despre prețul iPhone X? Pare că nu au fost departe de adevăr. Chiar va costa o mulțime de bani, iar până acum niciun operator de telefonie de la noi nu s-a încumetat să avanseze un preț pentru iPhone X.

Primii care sparg gheața sunt de la un magazin online, recunoscut pentru că aduce rapid noile lansări în România, chiar dacă unoeri folosind tot felul de portițe criticate pe forumurile de specialitate.

iPhone X va fi disponibil la precomandă în oferta Quickmobile începând cu 27 octombrie, în același timp cu disponibilitatea noului model pe piețele internaționale din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania, urmând a fi livrat în prima jumătate a lunii noiembrie.

Modelul iPhone X de 64 GB va fi disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta iPhone X de 256 GB va fi comercializată la prețul de 6.099 de lei.

Preţurile includ TVA şi garanţia de 2 ani, fiind similare celor anunţate oficial de producător în toate ţărilor europene aflate în primul val de livrări.

Astfel, prin comparaţie, dacă modelul iPhone 8 de 64 GB este comercializat de Apple Franţa la preţul de 809 euro (3.720 lei), acelaşi model este listat pe Quickmobile la preţul de 804 euro (3.699 lei).

Noul vârf de gamă, iPhone X , îmbrăcat integral în sticlă, este disponibil în variantele de culori space gray și silver.

Modelul iPhone X rulează tehnologia Face ID, care permite deblocarea telefonului doar prin scanarea feței. Dispozitivul dispune de un ecran de sticlă integral, de tip Super Retina, cu o dimensiune de 5,8 inch în diagonală, funcție ce va permite o claritate a imaginilor mult mai mare. În plus, ceea ce aduce nou seria iPhone 10 este camera foto duală de 12 megapixeli, cu diafragma de f/1.8 pe prima și f/2.4 pe a doua.

De asemenea, terminalele sunt rezistente la praf şi apă și se încarcă wireless.

Articole similare

Clubhouse, la liber

Clubhouse, aplicația pentru care aveai până acum nevoie de o invitație ca să o accesezi, este dispon...

VIDEO: Cum arată femeia care dă voce asistentului iOS, SIRI

Cine este în spatele vocii feminine inițiale a lui Siri. Aparent, e vorba despre o femeie din Atlant...

Galați: O pensionară a comandat un iPhone de 6.700 lei. În cutia originală erau doar cuie și șurubur...

Femeia a cumpărat telefonul în rate pe care urma să le plătească în doi ani. Pentru că nu era...