NOUA UNSPE și RUBY sunt protagoniștii videoclipului ,,SPUNE-MI”

CoolNews, Muzică
share

V-a cucerit din prima, de la doar câteva versuri, iar acum e a voastră. NOUA UNSPE lansează în sfârșit piesa care a luat cu asalt platforma TikTok, ,,SPUNE-MI”. Piesa asta are capacitatea de a vă străbate inima și de a o întoarce pe dos. Între sentimente reci și calde, artistul ne livrează feeling-ul specific cu care ne-a cucerit și ne face să punem această piesă pe repeat.

Scrisă de NOUA UNSPE și produsă de artist alături de CST, piesa vine însoțită de un videoclip special. Protagoniști sunt artistul și nimeni alta decât RUBY, care vine cu sarea și piperul specifice. Poveștile celor doi se văd în paralel, povești ale unor oameni ce fac totul pentru a trece peste o iubire pierdută. Acesta a fost regizat de Quba, cu 1stAD – Moza Kaliza, DOP – Codruța Corocea și producție de Loops Production.

NOUA UNSPE (911) este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUA UNSPE a produs o serie de piese extrem de apreciate, printre care “Miami Bici” cu KILLA FONIC, „Haolo”, cu KILLA FONIC și NANE & “Stai” cu KILLA FONIC și NANE. NOUA UNSPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. În 2023, artistul a lansat și primul său album intitulat ,,NOUA UNSPE”. Ultima sa lansare, ,,Zodiac”, o colaborare cu RAVA și Bittner, a făcut senzație în tot mediul online, ajungând pe locul #1 în topurile Spotify.

Articole similare

Între promisiuni și realitate cu AMI și NOUA UNSPE - ,,UNDEVA”

Piesa ,,UNDEVA", prima colaborare dintre AMI & NOUA UNSPE te duce pe un drum emoțional prin univ...

O discuție deschisă cu NOUA UNSPE în ,,BANII”

Banii vorbesc, rănesc, dar nu mint…NOUA UNSPE vă invită la o discuție deschisă alături de noua sa pi...

RUBY lansează „Vina mea", o piesa emoționantă al cărei refren deja a ajuns pe buzele tuturor

Cu o carieră muzicală strălucitoare, RUBY a cucerit publicul de-a lungul timpului cu muzica și proie...