Confidenţialitate

Noua trupă Babilon a lansat ”Monștrii de sub pat” – VIDEO

Muzică
share

Marți seară s-a lansat oficial trupa Babilon, cel mai nou proiect muzical semnat Cat Music. Primul single, ”Monștrii de sub pat”, este produs de EpiQ, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaușu.

Filmările pentru videoclipul Babilon – ”Monștrii de sub pat” au avut loc într-o clădire istorică din centrul Bucureștiului și au durat aproape 24 de ore.

«Monștrii de sub pat» a fost inspirată de temerile de zi cu zi ale oamenilor. Toți avem frici, fără să conteze dacă suntem copii sau nu. De aceea, sperăm să vă placă și credem că vă veți regăsi cu ușurință în această piesă.
Videoclipul creează o întreagă poveste care te infricoșează, dar te și liniștește vizual. Mi-a placut mult cum imaginea unei locații luxoase a fost transpusă într-un tablou șters și înfricoșător”, declară Vladi, solistul trupei Babilon.

Babilon este un proiect format din Vladi (voce), Radu (chitară), Dragoș (chitară bass) și Flavius (toba).

Elev la liceul teoretic Jean Monnet din capitală, Vladi cântă din 2011 și este pasionat de modă și artă. Radu a început să cânte în urmă cu 12 ani și face producție audio în echipa EpiQ. Flavius cântă de la vârsta de 5 ani, iar Dragoș cântă de 8 ani și a făcut deja parte din două trupe.

Articole similare

#instalove: Alex Ceauşu

Inimioara lui Alice, pe Instagram, merge astăzi la Alex Ceauşu! "Imaginea cu care m-am trezit în ...

DJ Project lansează împreună cu Mira ”Inimă nebună” - VIDEO

DJ Project vine cu o piesă nouă alături de Mira - ”Inimă nebună”. “Mă bucur mult că anul acesta...

Markus Schulz a lansat o nouă piesă alături de Adina Butar - VIDEOCLIP

Markus Schulz a lansat o nouă colaborare cu Adina Butar, iar videoclipul piesei "New York City (Tak...