Confidenţialitate

„No Time To Die” lansează o serie de podcasturi cu actorii și producătorii filmului

CoolNews, Filme
share

O nouă serie de podcasturi cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris și producătorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli și Billie Eilish se lansează pe 30 septembrie pe toate platformele principale pentru podcasturi.

No Time To Die: Podcastul oficial James Bond prezintă interviuri în exclusivitate și oferă acces de neegalat la secvențe din culisele uneia dintre cele mai îndrăgite francize din întreaga lume.

Găzduită de criticul de film James King, seria cu șase episoade conține interviuri cu Daniel Craig Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producătorii Michael G. Wilson și Barbara Broccoli, Billie Eilish și Finneas O’Connell, dar și cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting până la supervizorul pentru efecte speciale. Fiecare episod se concentrează pe un aspect diferit al moștenirii James Bond, de la muzică la dispozitive și de la costume la mașini.

Această serie de podcasturi va dezvălui, printre altele, cum sunt alese locațiile spectaculoase și cum sunt create cascadoriile incredibile.

Articole similare

Podcasturi cu Facebook

Facebook introduce oficial podcasturile în platformă. La început, Facebook lucrează cu un număr limi...

Prințul Harry, noi dezvăluiri: ”Am avut o copilărie dominată de durere”

Prințul Harry vine cu noi declarații despre ruptura de familia regală britanică. Invitat în popul...

Lansarea noului film al seriei James Bond "No Time To Die", amânată pentru aprilie 2021

Cel de-al 25-lea film al seriei "007", "No Time To Die", care a avut iniţial lansarea amânată din ap...