NMW Yanni & Umberto: TOP 10 piese trap care ne-au făcut cine suntem azi

CoolNews, Muzică
share

NMW Yanni & Umberto sunt doi frați africano-români din noua generație de artiști urbani din România. Pe lângă look-ul aparte, muzica și vibe-ul lor a fost iubit instant de fanii locali ai muzicii urbane.

De când și-au început cariera au impresionat prin skill, dovadă stau piese precum “Fac un cadou”, “Nicio treaba” ori “Am intrat”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări și ascultări. În acest moment, cei doi frați sunt în pragul lansării albumului de debut alături de Def Jam Recordings România.

 

1. Lil Baby „Freestyle”

O piesa pe care o putem cânta word for word. Și cu asta am spus tot! (UMBERTO)

 

2. Kodak Black – Midas Touch

Kodak e un artist super versatil și creativ care trebuie sa fie pe listă 4 sure. (UMBERTO)

 

3. Gunna – .223

De fiecare dată când o ascult, îmi mai aduce o amintire din vremea când am început să fac muzică. Ăsta era vibe-ul meu 90% din timp. (UMBERTO)

 

4. Lil Gotit – 360 BOY 

Slime… (UMBERTO)

 

5. A Boogie Wit Da Hoodie – Into It

Ceva mai slow, dar we fuck w/ A Boogie heavy tho. (UMBERTO)

 

6. King Von – Crazy Story

Prima piesa pe care o știu de la King Von. Cu piesa asta mi-am dat seama cât de versatil poți fii făcând muzică și cum poți să livrezi o poveste prin muzică. (YANNI)

 

7. King Von – How It Go

Cea mai bună piesă a lui, părerea mea, piesa fiind o altă poveste despre viața lui, e mult mai versatilă decât cealaltă. Când ascult piesa asta mă face sa mă pun și eu la microfon. (YANNI)

 

8. Lil Durk – Hanging With Wolves

Piesa asta e cea mai recentă, dar și cea mai buna a lui Lil Durk. Are o grămadă de flow-uri unice, delivery on point și mă inspiră cel mai mult dintre toate piesele. (YANNI)

 

9. Lil Baby – Sum 2 Prove

Când ascult piesa asta mă simt motivat, nu neapărat în a face muzică, dar mă motivează și ca lifestyle, we gotta go get it. (YANNI)

 

10. Lil Gotit – Pope Living

E un rapper mai underrated, dar flow-urile și stilul lui sunt crazy. Timp de 3 luni am avut piesa asta pe repeat. (YANNI)

Articole similare

NMW YANNI & NMW UMBERTO lansează BOTTEGA & BURLON, alături de Def Jam Recordings România

În așteptarea albumului de debut NMW, Yanni & Umberto au lansat piesa BOTTEGA & BURLON, un v...