NIKU lansează primul său EP “TÂNĂRUL TITAN”, alături de Def Jam Recordings România

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Unul dintre cei mai tineri artiști din România, Niku lansează primul EP intitulat “TÂNĂRUL TITAN”. A captat scena urbană din România cu piese precum CEF, NEGRU MERCEDESU sau G TUNAT, iar acum lansează primul EP, alături de Def Jam Recordings România.

Stream / Download: https://Niku.lnk.to/TANARULTITAN

EP-ul se găsește pe canalul de YouTube al artistului. Click aici.

“TÂNĂRUL TITAN reprezintă o perioadă de tranziție, atât muzicală, cât și personală. Pe primele piese înregistrate se simt copilărismele mele (exemplu Billie Jean), dar cu cât am înaintat cu lucrul albumului am devenit tot mai matur. M-am schimbat mult pe parcurs, însă două lucruri sunt încă valabile: tânăr am rămas și ******* din titan tot le am. Sunt piese unde mă contrazic, dar asta pentru că am trecut prin acest proces de maturizare despre care tot vorbesc. Sincer, chiar mă bucur că am ajuns să îmi schimb anumite păreri și idei, iar acum am ocazia să râd de prostul ăla de cânta la 15 ani.” – NIKU

EP-ul TÂNĂRUL TITAN cuprinde 7 piese, printre care regăsim colaborări cu Petre Stefan, Berechet și Geampalia.  Primul single “Billie Jean” în colaborare cu Petre Stefan a depășit 300k de streamuri și vizualizări, single pentru care a filmat și videoclip alături de Cristi NK și poate fi urmărit pe canalul de YouTube al lui Niku.

Titlul albumului, cât și coperta, sunt inspirate din seria animată “Tinerii Titani” din universul DC Comics, Niku portretizându-se  ca un personaj erou.

Tânăr și carismatic, Niku este un artist fresh de pe scena urbană românească ce își face loc către topurile platformelor de streaming. Și-a început cariera alături de prietenul lui din copilărie Aron, alături de care a adunat câteva milioane de ascultări cu doar câteva lansări. Piese precum “Negru Mercedesu”, “G Tunat”, “CEF 1 & 2”,  sau “TABĂRA” sunt fredonate de tinerii din întreaga țară. De când și-a început drumul în muzică a primit recunoașterea breslei, colaborând astfel cu unii dintre cei mai importanți artiști urbani ai momentului: IDK, MGK, Petre Stefan sau YNY Sebi. În acest moment, Niku colaborează cu Def Jam Recordings România.

Articole similare

DEF JAM RECORDINGS a fost lansat oficial în România

Universal Music România a sărbătorit 50 ani de la apariția muzicii hip-hop în lume prin lansarea ofi...

GSA lansează albumul de debut “SENZAȚIONAL”, alături de Def Jam Recordings România

Din liceu direct pe scena urbană autohtonă, GSA își lansează albumul de debut numit “SENZAȚIONAL” al...

Rafoo lansează albumul de debut “foo”, alături de Seek Music și Def Jam Recordings România

Un talent pe gustul tuturor, Rafoo este un artist hip-hop din Oradea ce tocmai și-a lansat albumul d...