Confidenţialitate

Nicole Cherry promite să îți fure o lacrimă cu ,,Împreună separat”

CoolNews, Muzică
share

2023 este cu siguranță anul lui Nicole Cherry, căci artista lansează hit după hit și își răsfață fanii cu cele mai alese piese. De această dată, Nicole prezintă o piesă sentimentală, de dor, care poate servi drept declarație de dragoste necondiționată, chiar și pentru cuplurile în care lucrurile nu mai sunt echilibrate și realizează că sunt împreună, dar separat. 

Piesa a fost compusă de Marius Dia, Paul Iorga și Edine, iar producția a fost realizată de Paul Iorga.

,,Împreună separat” va avea parte și de o variantă piano, versiune în care fanii artistei vor putea aprecia și mai mult interpretarea delicată și emoționantă a piesei.

,,<<Împreună separat>> este despre o relație care e pe sfârșite, când simți că deși sunteți împreună, partenerul nu mai ține cu adevărat la tine și se îndepărtează. Sper să vă placă piesa la fel de mult cum mie îmi place să o interpretez. Much love.” ne spune Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, un nume sonor în industria muzicală, la doar 24 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Single-ul ,,Florile tale” este una dintre cele mai difuzate piese din playlist-urile marilor radiouri și a fost în topul pieselor în trending-ul din România, pe YouTube.

De curând, artista a mai adăugat un succes în portofoliul său, pentru rolul principal din ,,Romina VTM”, filmul cu cele mai multe bilete vândute înainte de lansare vreodată în România, pentru care a realizat și colaborări cu rareș și Bogdan DLP, pentru soundtrack-ul acestuia. Ultima sa lansare, colaborarea cu Carla’s Dreams pentru ,,Din Cauza Ta” a intrat rapid în Top 10 Media Forest și în topurile tuturor radiourilor din România, direct în heavy rotation încă din ziua lansării.

Articole similare

Nicole Cherry și Carla’s Dreams colaborează pentru prima dată și caută un vinovat în ,,Din cauza ta”...

Anul 2023 se anunță plin pentru industria muzicală, iar cei care deschid cutia surprizelor sunt Nico...

Nicole Cherry x rareș lansează ,,Nopțile nedormite”, încă o piesă de pe coloana sonoră a serialului ...

Nicole Cherry și rareș colaborează din nou pentru o piesă cu ritm vibrant și vibe latino. ,,Nopțile ...

Nicole Cherry și rareș lansează ,,Toate piesele de dragoste” - piesă din filmul ,,Romina VTM”...

Nicole Cherry și rareș continuă seria lansărilor și ne completează playlist-ul dedicat comediei roma...