Confidenţialitate

Nicole Cherry este noul artist Global Records

CoolNews, Muzică
share

Nicole Cherry își anunță revenirea pe scena muzicală printr-un nou parteneriat între artistă și o casă de discuri. Nicole a ales să își pună încrederea în Global Records, iar din 2022 vom fi martorii unei noi etape artistice ale tinerei cântărețe.

„Sunt super fericită de toate schimbările pe care mi le aduce 2022. Acum sunt în familia Global Records și abia aștept să lansăm toată muzica pe care o pregătim” a declarat artista Nicole Cherry.

„Nicole este una dintre cele mai talentate artiste din România! Ne-a vrăjit pe toți încă de la prima piesă <<Memories>>, pe care nu o va uita nimeni, după cum spune și titlul. Acum suntem parteneri, iar drive-ul pentru muncă pe care ni-l arată deja este unul dintre cele mai atractive calități pe care un artist le poate avea. Anul ăsta e Cherry!”, a declarat Ștefan Lucian, fondator Global Records.

Timp de pierdut nu prea există, astfel ca Nicole Cherry și Global Records au pornit deja lucrul la noi lansări pentru acest an. O piesă nouă este de așteptat în viitorul foarte apropiat, dar până atunci vom putea vedea ultima șednță foto la care a luat parte Nicole cu fotograful Ștefan Dani, Ana Cucută (make-up artist), George Cozma (Hair) și Lucy Faur (Styling).

Nicole Cherry este o artistă de 23 de ani, tânără, dar extrem de cunoscută și apreciată. A cunoscut succesul de foarte mică, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul “Memories”. Cu un look aparte și un fel de-a fi total neconformist pentru copii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria divertismentului. Este o compozitoare desăvârșită, o actriță și o prezentatoare TV urmărită, adunând 2 milioane de urmăritori pe Instagram, plasând-o în Top 5 conturi de Instagram urmărite în România. Piesele lansate de Nicole Cherry au adunat sute de milioane de ascultări, deschizându-i porțile către artiști internaționali precum Mohombi pentru piesa “Vive la vida” sau Joey Montana pentru piesa “Soy Como Soy”, dar și artiști iubiți din România precum Connect-R,  Damian Drăghici, Dorian Popa, Cabron, Shift, Doddy, Bogdan Medvedi și mulți alții.

Articole similare

Nicole Cherry și rareș lansează ,,Toate piesele de dragoste” - piesă din filmul ,,Romina VTM”...

Nicole Cherry și rareș continuă seria lansărilor și ne completează playlist-ul dedicat comediei roma...

Nicole Cherry și rareș lansează ,,Alo, Alo” - prima piesă din soundtrack-ul filmului ,,Romina VTM”...

,,<<Alo, Alo>> e genul de piesă pe care abia aștept să o cânt live, pentru că e energică...

Nicole Cherry și Nane pun lumea pe “Silențios” cu o colaborare surpriză

Nicole Cherry revine cu o colaborare ce îi va surprinde chiar și pe cei mai înfocați fani – “Silenți...