Neversea nu mai are loc în 2021

Muzică
share

Neversea nu mai are loc în 2021, după cum au anunțat azi organizatorii festivalului.

„De la răsăritul soarelui până la apusul soarelui, ne este atât de dor de tine!

Având acest lucru în minte, ne-ar plăcea să știți că am încercat cu adevărat tot ce ne stă în putință (și câteva lucruri dincolo) pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare suprarealistă.

Datorită timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în reglementările actuale privind pandemia, a trebuit să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să compromită experiența lor – publicul, echipajul și nici artiștii.

NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din Europa, se naște din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a-ți îndeplini visele.

Cu alte cuvinte, întrucât vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa care ne-a rămas a fost să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022. Ne vom întoarce anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și un line-up pe care veți dansa și cânta cât nu ati avut ocazia în ultimii doi ani.

Între timp, deși nu putem spera să înlocuim NEVERSEA și tot ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi, vă așteptăm toată vara la Neversea Beach. Vă rugăm să urmăriți cutia poștală, deoarece toți deținătorii de bilete vor fi informați despre opțiunile lor prin e-mail.

În plus, pentru că apreciem loialitatea dvs. și știm cât de mult prețuiți experiențele memorabile ale festivalului, același e-mail vă va oferi alternative pentru a dansa încă împreună anul acesta”, au scris organizatorii festivalului Neversea pe pagina oficială de Facebook.

Articole similare

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...